Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση γράφει... :
Motorola, βάζει τέλος στους κωδικούς με το digital tattoo

"Οι παραδοσιακοί τρόποι ξεκλειδώματος είναι πολύ mainstream και χρονοβόροι για τη Motorola η οποία παρουσίασε το digital tattoo σε συνεργασία με την VivaLnk. Το digital tattoo έχει διάρκεια πέντε ημερών και ξεκλειδώνει αμέσως το κινητό.
Ωστόσο, για όποιον θέλει να κερδίσει χρόνο μάλλον θα του κοστίσει κάπως ακριβά. Τα 10 tatoos κοστίζουν 10 δολάρια, οπότε για να ξεκλειδώνεται το κινητό σας για ένα χρόνο χρειάζεστε γύρω στα 75 δολάρια.
Κατά τα άλλα το νέο feature είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς είναι αδιάβροχο και μπορεί να αντέξει ε οποιαδήποτε δραστηριότητα για 5 μέρες. Το αξεσουάρ είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και καιρό αλλά η Motorola έκανε τώρα την επίσημη παρουσίασή του.

Οι δημιουργοί του επισημαίνουν ότι είναι πολύ άνετο όταν το φοράς και στο μέλλον σκοπεύουν να συνεργαστούν με top designers για να το κάνουν να μοιάζει πιο ελκυστικό."


Σχόλιο : Και πείτε μου σε ποιόν ανήκει η εταιρία κινητών motorola mobility;; Ανήκει στην εταιρία google, που την εξαγόρασε από την εταιρία Motorola τον Αύγουστο του 2011 !  
Τι είναι οι διευθυντές της εταιρίας google;;; Ως γνωστόν Εβραίοι !!! Από εκεί να καταλάβετε !

http://en.wikipedia.org/wiki/Motorola_Mobility

Το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού με το σφράγισμα είναι το moto X, ειδική παραγγελία της εταιρίας google.

"...Moto X είναι μια ναυαρχίδα Android smartphone αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται από την Motorola Mobility . Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο 2013, ήταν μεταξύ των πρώτων νέων προϊόντων της εταιρείας μετά την εξαγορά της από την Google το 2012."

http://en.wikipedia.org/wiki/Moto_X

Εάν θέλανε γιατί δεν το κάνουν καλύτερα αντί για "tattoo" σφράγισμα στο δέρμα, θα μπορούσαν με ένα ρολόϊ ή μία πολύ μικρή συσκευή σαν βραχιολάκι ή σαν μπρελόκ κτλ. με NFC ή Bluetooth να ξεκλειδώνει εύκολα και χωρίς καθόλου άλλα περιττά έξοδα ;;!, μας κοροϊδεύουν;; Είναι προφανές ότι μάλλον γίνεται για αυτόν το σκοπό !


Η είδηση της ιστοσελίδας... :


& ακόμα χειρότερα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου