Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ! ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ VAGANZA ΚΑΙ ΟΙ... ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ!

Δείτε τη διαφήμιση που προβάλλεται κατά κόρον μέσα από το διαδίκτυο...

για τα γυαλιά ηλίου Vaganza και τις -δήθεν- ουρές που σχηματίζονται έξω από κατάστημα οπτικών στην Κηφισιά (δεν υπάρχει τέτοιο κατάστημα), όπου μάλιστα οι νέοι και οι νέες (που βλέπετε στη φωτό-μια φωτό-μούφα) πήγαν από τα ξημερώματα να στηθούν, πριν ακόμη ανοίξει το μαγαζί, για να προμηθευτούν τα γυαλιά ηλίου Vaganza! 
Όλα αποτελούν μια μπαρούφα, ένα χονδροειδές ψέμα το οποίο γίνεται ...τερατώδες από την ώρα που εμφανίζεται ο -δήθεν- υπεύθυνος του οπτικού καταστήματος στην Κηφισιά να δηλώνει: "...ο κόσμος ήρθε από το πρωί γιατί φοβόντουσαν πως θα εξαντληθούν αλλά και για να κερδίσει χρήματα" Όλη η...μούφα διαφήμιση ποντάρει -απλά- σε αφελείς, σε αυτούς που θα τσιμπήσουν για να αναζητήσουν τα γυαλιά ηλίου από το διαδίκτυο! Και αυτό διότι δεν υπάρχει κανένα κατάστημα στην Κηφισιά που να διαθέτει γυαλιά ηλίου Vaganza! Τα γυαλιά αυτά διατίθενται μόνον μέσα από το διαδίκτυο και...όποιος αφελής την πάτησε! Δηλαδή δεν πρόκειται να πάτε σε μαγαζί στην Κηφισιά και δεν πρόκειται να βρείτε καμία ανθρώπινη ουρά να περιμένει να αγοράσει τα γυαλιά! Πωλούνται αποκλειστικά από το διαδίκτυο, όπου κανείς δεν μπορεί να τα προβάρει και να δει αν του πηγαίνουν στο πρόσωπο ή όχι! 
Ιδού τα όσα παραπλανητικά γράφονται για τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου: 
"Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Στην Ελλάδα της κρίσης συμπολίτες μας στήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα οπτικών της Κηφισιάς, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ζευγάρι ξύλινα γυαλιά ηλίου VAGANZA!

Οι φίλοι του brand σχημάτισαν ουρά πολλών μέτρων ώρες πριν το άνοιγμα του καταστήματος, αφού ήθελαν να είναι από τους πρώτους που θα φορέσουν ένα ζευγάρι της εταιρείας που κάνει πάταγο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν είναι μόνο η ανυπομονησία του κόσμου για τα VAGANZA πιστεύω, όσο ότι αντί για 150 ή και 200 ευρώ που κοστίζουν κανονικά τα ξύλινα γυαλιά, η εταιρεία τα προσφέρει για τις πρώτες ημέρες που διατίθονται στην Ελλάδα ακόμη και με 30€! Έτσι ο κόσμος ήρθε από το πρωί γιατί φοβόντουσαν πως θα εξαντληθούν αλλά και για να κερδίσει χρήματα» δήλωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος".

1 σχόλιο:

  1. Γέμισε η χώρα μας απατεώνες ! Η πραγματική τιμη τους είναι 3 δολάρια . Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ

    https://m.alibaba.com/trade/search?SearchText=wood%20sunglases

    Η εταιρία αυτή δεν υφίσταται , και πρόκειται για μεγάλη απάτη εις βάρος των ανυποψίαστων καταναλωτών ! Πρόκειται για εταιρία με έδρα την Βουλγαρία και όχι το Beverly Hills και προϊόντα που προέρχονται από την Κίνα αξίας 2 δολαρίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή