Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Ετοιμάζει επικοινωνιακό ψηφοθηρικό μπαράζ

Μετά την επιτυχία του στις εκλογές της ΠΕΔΑ (πρώην ΤΕΔΚΝΑ), ο Νικολάου  (φωτό) έχει πάρει τα ...πάνω του και ήδη-όπως λένε οι πληροφορίες- ετοιμάζει  επικοινωνιακό μπαράζ για τη συλλογή νέων υποστηρικτών του. Το έχει πάρει απόφαση ο άνθρωπος, το έχει  μάλιστα δηλώσει πρώτα στην εφημερίδα μας, ότι κατέρχεται εκ νέου ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι μετά την επιτυχία του στην ΠΕΔΑ  ετοιμάζει προσκλήσεις τις οποίες θα αποστείλει εντός των ημερών σε νέα πρόσωπα τα οποία και θα δεξιωθεί σε κοσμικό κέντρο, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο -ανεπισήμως- την προεκλογική του περιοδεία.
Μετά, θα ακολουθήσει και νέα αποστολή-πρόσκληση σε παλαιότερα όμως και γνωστά του στελέχη, από τα οποία θα ζητήσει να στηρίξουν την νέα υποψηφιότητά του.

Όμως, όπως λένε πάντα οι πληροφορίες, στο νέο προεκλογικό του ξεκίνημα ο Νικολάου θα έχει τη θερμή υποστήριξη του Άγγελου Αναγνωστόπουλου (φωτό) ο οποίος με την σειρά του προετοιμάζει την έκδοση εφημερίδας!
Η εφημερίδα θα είναι το βασικό προεκλογικό ατού της υποψηφιότητας του Νικολάου,  με την οποία θα... ροκανίζει  όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους. Από τον Κεχρή, μέχρι τον Τούτουζα, τον Αποστολόπουλο και βεβαίως τον Δήμαρχο Ξύδη.

20 σχόλια:

  1. Είναι σίγουρος ο Νικολάου ότι θέλει να βγάλει εφημερίδα ο Αναγνωστόπουλος; Ο άνθρωπος δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Αν το ανοίξει θα κλάψουν μανούλες και ορφανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, με τα νεύρα που έχει ο Άγγελος με τα μεγαλοστελέχη και τους υπεραιωνόβιους του Νικολάου θα έχουμε γλέντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει όμως και προσωπικό θέμα αυτόν τον καιρό με Ξύδη-Δασκαλόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μάκη, εσείς που όλα τα ξέρετε, δεν γνωρίζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος τον Κεχρή δεν πρόκειται να τον χτυπήσει ποτέ και για κανένα λόγο; Διασταυρώστε καλύτερα τις πληροφορίες σας, διότι σας βρίσκουμε ανενημέρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά...μετά και τα τελευταία γεγονότα, Αποστολόπουλος-Τούτουζας θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που έκαναν το λάθος να ασχοληθούν με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ΝΕΑ εφημερίδα της περιοχής μας και στον κο. Αναγνωστόπουλο να κάνω πέντε (5) ευχές:

    1) Να μην αφήσει τους διαφόρους Θανάσιδες να ελέγχουν τις απόψεις του και να τους πετάξει έξω με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ !
    (αν θέλει βοήθεια εδώ είμαστε...)

    2) Να κάνει πολλές αποκαλύψεις όπως ακριβώς οι 30μέρες με τον κο. Αυγουρόπουλο....

    3) Να ενημερώνει τους δημότες προβάλοντας όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις

    4) Να ΜΗΝ δημοσιεύει απολυτήρια λυκείου και να ασκεί αντιπολίτευση με πολιτικό λόγο

    και

    5) Να μην κάνει παρασκηνιακές πολιτικές "επαφές" με τους γνωστούς προδότες που τώρα ροκανίζουν τον κο. Ξύδη...
    (ιδιαίτερα σε ταβέρνες τέρμα 17 νοέμβρη....)

    Αδελφούλι αυτές είναι οι ευχές μου.....

    Υ.Γ Μάκη μου να ευχηθώ σε όσους τοπικούς εκδότες κάνανε "επαφές" και πολιτικές "συμμαχίες" με δελφίνους και Θανάσιδες...περαστικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια τώρα στηρίζουμε Αναγνωστόπουλο στο Χολαργό και θα συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε..

    Ό,τι και να κάνουν κάποιοι μαθουσάλες της πολιτικής που δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να πάνε σπίτια τους, εμάς τους νεώτερους σε ηλικία πάντα θα μας κερδίζουν άνθρωποι σαν τον Άγγελο, με αληθινή όρεξη για προσφορά στο δήμο και ουσιαστική εμπλοκή με τα κοινά καθημερινά.

    Καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα παιδιά στην νέα εφημερίδα της περιοχής μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να απαντήσουμε στον/στην κο. ή κα. που παραπονέθηκε με το σχόλιο (28/9 3.25μμ)
    ΄
    Η κριτική που ασκείτε στον κο. Αυγουρόπουλο δεν είναι προσωπική ΑΛΛΑ αμιγώς Πολιτική.

    Ο κος Αυγουρόπουλος είναι δημόσιο πρόσωπο με δημόσια αξιώματα πρέπει να απαντήσει σε όσα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ του καταλογίζουν οι εφημερίδες. (διάβασε 30μέρες)

    Συγκεκριμένα:

    α. Ο κος Αυγουρόπουλος χρησιμοποίησε τη θέση που είχε στο Δήμο ώστε να διορίζει συγγενικά του πρόσωπα; Και αν ΝΑΙ πόσα είναι αυτά; 1; 2; 3; 4; 5; ή 6;

    β. Ο κος Ξύδης καττήγειλε τον κο. Αυγουρόπουλο ότι όσο ήταν αντιδήμαρχος υπήρχε μια ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ "σπατάλη" καυσίμων και ΔΕΝ υπέγραφε την κατανάλωση των καυσίμων του Δήμου ΌΠΩΣ έπρεπε ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
    Ο κος Αυγουρόπουλος πρέπει να μας εξηγήσει, σε όλους τους Δημότες, γιατί δεν έκανε τον απαραίτητο έλεγχο καυσίμων και ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ κόστισε η "αμέλεια" (;;) του στον φορολογούμενο δημότη;;

    γ. Ο κος Αυγουρόπουλος όταν ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών ΔΕΝ κατέθετε ισολογισμούς...Γιατί;;; Δεν ήξερε ότι έπρεπε ΟΛΟΙ οι δημότες να έχουν μια εικόνα για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου τους;
    Τι είχε να κρύψει ο κος Αυγουρόπουλος; Και αν δεν ήθελε να κρύψει τίποτα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ;;;

    Αγαπητό/Αγαπητή ανίψι/ανιψιά αυτά τα ερωτήματα είναι αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΑ και όσο ο κος Αυγουρόπουλος "σιωπά" και δεν απαντά στο λαρθρο των 30ημερών τόσο ΟΛΟΙ οι δημότες έχουν δικαίωμα να ρωτούν !

    * Αν και εφόσον λες ότι είσαι ανίψι καθώς ΔΕΝ μας ξεκαθάρισες αν ανήκεις στα 1ου ή 2ου βαθμού ανίψια του.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους, μπας και μάθουμε και καμιά αλήθεια. Βαρεθήκαμε τους πληρωμένους κονδυλοφόρους που γράφουν σύμφωνα με το ποιος τους ταΐζει. Επί Νικολάου ότι συνέβαινε ήταν καταστροφικό. Επί Ξύδη (και όσο οι τρεις περιμένουν να φάνε) είναι όλα ρόδινα. Κορόιδα, σας έπιασε κότσους ο Καραμανέας. Και την κόρη με προσχηματική σύμβαση και παράνομη ανάθεση εκτύπωσης του Φεστιβάλ του Παπάγου και εσείς καθίστε να περιμένετε κανά ψιχουλάκι στις επόμενες εκλογές και κανά χρόνια πολλά στις γιορτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι δημότης 10 χρόνια.Ποιός είναι ο Αναγνωστόπουλος;Τι έχει κάνει για τον χολαργο;Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aναριωτιέμαι πως βγαινει ο καθενας που δεν τον ξέρει η μάνα του ,δεν έχει προσφέρει τίποτα και το παίζει ότι ενδιαφέρεται για τον χολαργό εξυπηρετόντας προσωπικές φιλοδοξίες.Εχουν ξυπνήσει όλοι και δεν μπορείτε να τους δουλέψετε.Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eίμαι οπαδός των ενεργών δημοτών και πολύ απογοητευμένος.Αντίνα τρώγεστε σαν τα σκυλιά με τα αρχηγηλίκια ,κάντε και καμμιά σοβαρή αντιπολίτευση γιατί ο ΑΛΛΟΣ κάνει ότι γουστάρει.Ξυπνήστε γιατί στο τέλος θα φάτε μαυρο από όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς ανώνυμο φίλο του Αναγνωστόπουλου.Αν τον στηρίζατε χρόνια θα είχε βγεί στις εκλογές.Μάλλον εσείς είστε πολύ λίγοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε, ναι, διότι αν δεν πάρει κάποιος 1000 σταυρούς, έρποντας, γλύφοντας, υποσχόμενος διορισμούς και χαϊδεύοντας γριές, τότε δεν αξίζει για τίποτα... Άρα, το 80% των συμβούλων του Ξύδη που πήραν λιγότερους ψήφους από τον Αναγνωστόπουλο, πρέπει να αυτοκτονήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Άγγελος είναι ο μόνος που έχει να επιδείξει απτό έργο, το οποίο αν και δεν προέβαλε ποτέ, το ζήτε όλοι καθημερινά. Αντίθετα, κάτι τενεκέδες ξεγάνωτοι με το συνεχές μπούρου-μπούρου και τα λαδώματα στον τύπο, προβάλλονται ως άνθρωποι που έχουν προσφέρει. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιο το έργο του Αναγνωστόπουλου. Υπάρχει ένας πούστης να μας πει ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ των Τίγκα, Κεχρή, Τούτουζα, Αποστολόπουλου, Τσοχαλή, ακόμη και του Ξύδη; ΕΝΑ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ ρε καραγκιόζη γιατί δεν κάνεις 500 ΑΣΤΕΙΑ, όπως κάνει ο Αναγνωστόπουλος τα ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ, για να ηρεμήσεις; Μήπως δίοτι δεν γίνεται; Σε έχει χαλάσει ότι όποτε γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο άτομο, ο κόσμος γουστάρει; Πες συλληπητήρια στον μπαμπά σου και πες του να γυρίσει γρήγορα πίσω στο κοτέτσι σας ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην τσακώνεστε άλλο. Το αποφάσισα. Κατεβαίνω για Δήμαρχος και σας χρειάζομαι όλους ώστε να κάνω το ονειρό μου πραγματικότητα: "θέλω να γίνω εκατομμυριούχος". Αν με στηρίξετε θα "τσιμπήσετε" και εσείς κανένα ψιχουλάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και εγω θελω να βαλω υποψηφιότητα και μαλιστα εχω απολυτηριο λυκειου με 19,1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή