Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!



 
 Όπως ο διάολος το λιβάνι φοβούνται ορισμένοι τις εκλογές, κυρίως γιατί βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα! 

Τα κόμματα της τρικομματικής έχουν απογοητεύσει ολοκληρωτικά τον λαό. Ουσιαστικά με δόλιο τρόπο και με συνεχή ψεύδη επιχειρούν να ωραιοποιήσουν το κλίμα, μιλώντας για ανάπτυξη και άλλες μπούρδες την ώρα που η χώρα πάει  από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει ούτε ένας, μα ούτε ένας τομέας στον οποίο η Ελλάς να έχει σημειώσει πρόοδο. Τα όσα θετικά ακούγονται από το εξωτερικό, προέρχονται απευθείας από τους τοκογλύφους και είναι ενέσεις  για να κρατήσουν τη χώρα ζωντανή ως τις γερμανικές εκλογές. Τότε, εφόσον βγει η Μέρκελ, η Ελλάδα θα πάψει να υφίσταται ως κράτος (βλέπε δηλώσεις Αρβελέρ).

Ο λαός τα βλέπει όλα αυτά και τα καταλαβαίνει. Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό καταστροφής και εξαπάτησης που υφίσταται ο λαός, εναποθέτει τις ελπίδες αντίστασής του στην Χρυσή Αυγή. Το αν κάνει καλά ή όχι, δεν εξετάζεται εδώ, αλλά επισημαίνεται ως γεγονός. Όπως ο πνιγμένος κοιτάζει να πιαστεί από οπουδήποτε προκειμένου να σωθεί, έτσι και ο εξαπατημένος-δαρμένος ψηφοφόρος, πιάνεται από το κλαδί σωτηρίας που του προσφέρει η Χρυσή Αυγή.

Η ραγδαία άνοδος λοιπόν της Χρυσής Αυγής είναι φυσικό επακόλουθο της άθλιας πολιτικής που ασκεί η τρικομματική κυβέρνηση. Ο λαός έχει αντιληφθεί την απόλυτη εξαπάτηση από πολιτικούς-λαμόγια (δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους) και εφαρμόζουν όσα τους επιτάσσει η Μέρκελ.

Αυτοί που κυβερνούν τον λαό είναι διαχειριστές εχθρικών  εντολών που κατατεμαχίζουν τον κοσμάκη και οδηγούν στον διαμελισμό της Ελλάδος και στην ουσιαστική κατάργησή της ως κράτος.

Η Χρυσή Αυγή, αυτή τη στιγμή είναι δεύτερο κόμμα. Το ξέρουν οι πάντες, το ξέρει και η Μέρκελ. Το λένε και έγκυρες κρυφές δημοσκοπήσεις. Η ΝΔ προχωρεί σε εκλογική συντριβή, ειδικά μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ που έβαλε ο Σαμαράς.

Η Μέρκελ τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Σαμαρά και του λέει σαφώς: «Μην πας σε εκλογές, μ’ έκαψες»!

Όλα κρέμονται σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Οι εξελίξεις είναι ρευστές και αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου