Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"!


Ο Δημ.Σύμβουλος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας με τους Συνεργάτες του Επισκέφθηκαν Καταστήματα της οδού 17 Νοέμβρη Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, μαζί με συνεργάτες του περιοδεύει αυτή την ώρα στους δρόμους του Χολαργού και πριν από λίγα λεπτά πέρασε από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.  Συμπτωματικά μάλιστα έτυχε να συναντηθεί με την ομάδα του Γιάννη Κεχρή που την ίδια ώρα περιοδεύει στον ίδιο δρόμο!
Μπράβo σύμπτωση; 
Ρε, παιδιά, τα...μουστάκια σας θα φάτε; Δεν έχετε κιόλας!  

4 σχόλια:

  1. Αυτόπτης μάρτυρας-κάτοικος της 17ης Νοεμβρίου ανέφερε πως την περιοδεία του Κώστα Πολυχρόνη Τίγκα ακολουθούν περί τα 1.250-1.300 άτομα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο αυτή την ώρα στην περιοχή.
    Στην όψη του πλήθους που ακολουθεί Τίγκα-Ρίζο στη 17ης Νοεμβρίου, ο Γιάννης Κεχρής έμεινε άναυδος, με αποτέλεσμα να κατευθύνεται αυτή τη στιγμή με τους κ.κ. Γυφτοδήμο-Νομικό προς το Tease της Περικλέους, για τον γνωστό ελληνικό καφέ της... περίστασης.
    Για ό,τι νεότερο προκύψει, τόσο από το μέτωπο της 17ης Νοεμβρίου, όσο και από εκείνο του Tease, θα ενημερωθείτε αργότερα από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι και να λέτε ο νικολάου θα κερδίσει. σίγουρη νίκη και με διαφορά τουλάχιστον 30 μονάδων και 50 τετραγωνικών.Άμα ήτανε και στο στοίχιμα θα τον παίζαμε άσσο από ημίχρονο και 4-6 γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα, τον παίζετε ήδη. Προς τι ο συντελεσμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή