Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ...ΒΑΛΕΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;

Όλο το grosso colpo των επόμενων δημοτικών εκλογών θα παιχθεί στις συνεργασίες και τις καλές μεταγραφές. Όποιος πετύχει να κάνει τις περισσότερες και καλύτερες συνεργασίες με γνωστά και παλαιά τοπικά στελέχη, αυτός θα έχει και τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της δημαρχίας. 
Ιδού μερικά από τα ηχηρά ονόματα τα οποία θα "παίξουν" στην εκλογική αναμέτρηση. Όποιος λοιπόν υποψήφιος Δήμαρχος πετύχει να εντάξει στον συνδυασμό του όσο το δυνατόν περισσότερα από τα παρακάτω ονόματα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την τελική επικράτηση. 
Κυριάκος Λινάκης, Ηλίας Αποστολόπουλος, Δημήτρης Τούτουζας και Θανάσης Αυγουρόπουλος!
Μήπως έχετε να προτείνετε κανένα ακόμη δυνατό όνομα;

2 σχόλια:

  1. Πες στον κυρ Κώστα, που ανησυχεί και... ιδιαίτερα για την τύχη τους, ότι αυτός που θα τους πάρει και τους 4, είναι το σπίτι τους. Και μάλιστα, χωρίς επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα; Τούτουζας-Αποστολόπουλος από Δήμαρχοι, κλητήρες; Από εκεί που μας είχατε πρήξει τα συκώτια ότι πάνε για Δήμαρχοι, ξαφνικά γίνανε οι περιοδεύοντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ποιος κακομοίρης θα τους πάρει για να διαλύσουν και τρίτη συνεχόμενη παράταξη; Δηλαδή τόσον καιρό μας δουλεύατε; Οι συγκεκριμένοι αποτελούν τις πολιτικές ακρίδες της περιοχής. Όπου πάνε, μετά καταστρέφεται το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή