Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΟΙ 18 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ"

18 λόγοι γιατί ΔΕΝ ψηφίζω Αποστολόπουλο την Κυριακή
1)   Γιατί δεν τοποθετείται στο Δημοτικό Συμβούλιο 3,5 χρόνια για τα θέματα ουσίας.
2)   Γιατί δεν συμμετείχε σε σημαντικά ζητήματα ενώ ήταν παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο (απορρίμματα, προϋπολογισμοί κ.ά.).
3)   Γιατί δεν καταδίκασε  στο Δημοτικό Συμβούλιο την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ΧΑ.
4)   Γιατί ψήφισε να παραμείνει σε επίσημο έγγραφο του Δήμου ότι 1945-1949 ήταν εθνικός πόλεμος και ΟΧΙ εμφύλιος, προσβάλλοντας όλους τους Έλληνες Κεντροαριστερούς.
5)   Γιατί ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε καν, έναν κανονισμό λειτουργίας του.
6)   Γιατί ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έκανε επιτροπές Δημοτικού Συμβουλίου για να συμμετέχουν οι πολίτες που δεν έχουν εκλεγεί και σήμερα μιλάει για δημοκρατία και συμμετοχή.
7)   Γιατί ως πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κράτησε το ΚΑΠΗ ένα κλειστό κλαμπ 700 ατόμων ενώ οι συνταξιούχοι στο Δήμο μας είναι 10πλασιοι.
8)   Γιατί ως πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ οι οικογένειες με ετήσιο εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ πλήρωναν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.
9)   Γιατί ως πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ έκανε αυξήσεις 100% σε έξοδα εκδηλώσεων και εντύπων 
10) Γιατί έγραψε άρθρο ΚΑΤΑ της μείωσης του συντελεστή δόμησης στου Παπάγου και τελικά ψήφισε ΥΠΕΡ της μείωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
11)  Γιατί έχει μαζέψει στο ψηφοδέλτιο του Αντιδημάρχους και στελέχη που διοίκησαν το Δήμο τόσα χρόνια μετέχοντας στις διοικήσεις ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΞΥΔΗ, που εξέφρασαν όταν ήταν στην διοίκηση τις πρακτικές του παλαιού πολιτικού συστήματος.
12)  Γιατί έχει μαζέψει στο ψηφοδέλτιο του την κα Δημητριάδη που τον Ιανουάριο του 2013 κατήγγειλε την παράταξή της, που αποφάσισε να μην τοποθετηθούν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στα νομικά πρόσωπα του Δήμου και τοποθετήθηκε σε θέση της παράταξης του κ. Ξύδη από τον ίδιο.
13) Γιατί έχει μαζέψει στο ψηφοδέλτιο του την κα Νικάκη, που ήταν ουσιαστικά άφαντη από τα ΔΣ την περασμένη περίοδο, της χαρίστηκε μια παράταξη από τον Πάνο Δεμερτζή, που διαλύθηκε κατά τη γνώμη μου με δική της ευθύνη και μετά ζήταγε να κατέβει για υπ. Δήμαρχος αλλά όταν είδε τα σκούρα, έτρεξε και εντάχτηκε στο συνδυασμό του Αποστολόπουλου με τον τίτλο του επικεφαλής.
14) Γιατί αντί να μιλήσει προεκλογικά για τις θέσεις του και τι προτίθεται να κάνει αν αναλάβει την διοίκηση του Δήμου, προτίμησε να κάνει συναυλίες με γνωστούς τραγουδιστές και να φέρνει φουσκωτές τσουλήθρες για τα παιδιά.
15) Γιατί ούτε αυτός ούτε τα στελέχη που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του, όταν διοίκησαν το Δήμο από θέσεις ευθύνης, δεν έκαναν τίποτα από αυτά που επικαλούνται σήμερα (πχ. Μελέτη καθαριότητας).
16) Γιατί  ποτέ του δεν μίλησε προγραμματικά, πολιτικά και συγκεκριμένα για το τι προτίθεται να κάνει και πώς θα το κάνει.
17) Γιατί ποτέ δεν έκανε τίποτα καινοτόμο από τις θέσεις ευθύνης που ήταν (Πρόεδρος πνευματικού κέντρου Χολαργού, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος ΔΟΚΜΕΠΑ) και μιλάει για νέες ιδέες.
18) Γιατί ψήφιζε ΛΕΥΚΟ σε βασικά θέματα δημοκρατίας όπως πχ. Η απόδοση ελλείμματος που είχε νομικό πρόσωπο του Δήμου Χολαργού.
Όλα τα παραπάνω τα έζησα από κοντά όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον κ. Αποστολόπουλο, τον ξέρουμε, η χαμογελαστή φωτογραφία που έβγαλε δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Δυστυχώς το ψηφοδέλτιό του και ο συνδυασμός του εκφράζει το παλαιό πολιτικό σύστημα και τις πρακτικές του, που φαίνονται στα παραδείγματα που ανέφερα παραπάνο. Όσοι συντάσσονται ή υπερασπίζονται τον συνδυασμό του γνωρίζοντας τα παραπάνω συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις λογικές του παλαιού πολιτικού συστήματος που έφερε το Δήμο μας στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Δυστυχώς αυτή την Κυριακή έχουμε να επιλέξουμε το λιγότερο χειρότερο. Το ψηφοδέλτιο του κ. Τίγκα είναι το λιγότερο χειρότερο από αυτό του κ. Αποστολόπουλου. Μπορεί με τον κ. Τίγκα να διαφώνησα σε πολλά στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά του αναγνωρίζω ότι είχε άποψη, είχε θέσεις, είχε προτάσεις, έκανε τοποθετήσεις, έκανε ερωτήσεις και δεν ήταν ωσεί παρών. Ο κ. Τίγκας, είναι ένας συντηρητικός πολιτικός, αλλά έχει ένα πλούσιο βιογραφικό και αρκετές πανεπιστημιακές περγαμηνές Δεν θα αλλάξει το Δήμο μας ούτε θα μπορέσει να εφαρμόσει το επιχειρησιακό πρόγραμμα που καταθέσαμε με τις 8Προτασεις, αλλά τουλάχιστον δεν θα πάει το Δημο μας χρόνια πίσω.
Άκης Παπαγεωργίου
Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου-Χολαργού

17 σχόλια:

  1. 19. Γιατι εχεις λιωσει απο τη ζηλια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20. ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 20. Γιατι είναι μεντοράς σου ο ¨Γκεμπελίσκος¨ Χάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 22.Γιατί είσαι Χρυσαυγίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 23.Γιατί ο Μιχαλολιάκος είναι Νονός του Χαρούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ θα μας πεις τι έκανες σαν Δημοτικός σύμβουλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 24.Γιατί ο Χαρούλης τα χει με την Ουρανία και ζηλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 25.Γιατί οι κουκουλοφόροι Αναγνωστόπουλος κλισιοσκόπης και Χάλκος κλισιοκόπης σε περνάνε στη λάσπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΚΩ ΜΠΕΡΙΜΠΕΝΩ ΝΤΑ ΨΗΦΙΤΣΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΓΚΗ ΜΠΕ ΑΓΚΩΝΙΑ .

    ΓΚΙ ΑΥΤΟ ΑΓΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΝΤΡΑΓΚΟΥΝΤΑΚΙ

    http://www.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδες Άκη τι έπαθες για να κάνεις κακές παρέες .Ξεκουράσου τώρα πέντε χρόνια να ωριμάσεις και ελπίζω μετά να κάνεις πιο σωστές επιλογές και να μην είσαι φερέφωνο του Κουγιουμτζόπουλου αλλά ούτε και του Τίγκα .Καληνύχτα μωρό μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε σε ρωτήσαμε φερέφωνο του χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει να πονάει πολύ. Έιναι που σας στήριζε το ΠΆΣΟΚ χα χα χα. Ακόμα και κει ψέματα λέγατε στον κόσμο. Κοίτα τα χάλια σου και κάρτα τη γνώμή σου για σένα φερέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το παρακάνατε πια όλοι σας ! τι με ενδειαφέρει ρε κύριε Παπαγεωργίου τι θα ψηφίσεις;
    σε ρώτησε κανείς; έχω ΑΠΟΨΗ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΗΣ αυτή είναι η δουλεία μου να έχω άποψη , κι αν δεν έχω καλά να πάθω . δεν θέλω σωτήρες!!!!! τους γνωρίζουμε τους σωτήρες απο μακριά . όλους ΣΑΣ γνωρίζουμε απο τη καλή κι απ τη κακή. κόβεστε μη βγεί ο ένας και πολεμάτε τον άλλον . όποιος πολεμιέται νικάει! δεν το εμαθες κύριε παπαγεωργίου ακόμα;
    τέλος σου αφιερώνω το εξής: για να μιλήσει κάποιος έλεγαν οι Αρχαίοι σοφοί μας, αλλά και οι Μεγάλοι Πατέρες της εκκλησίας μας πρέπει;α) να σε ρωτήσουν β) να πεις αλήθεια γ) να είναι αλήθεια ( να μη έχει ληθη) και όχι γνώμη σου δ) η αλήθεια να μη βλάψει και δ) να μην έχεις ενοχές . άντε πιές καμιά σόδα μπας και χωνέψεις τονηλία γιατί θάναι δήμαρχος απ τη κυριακή. εσύ τι θά είσαι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι, ο παραπάνω ανώνυμος, πραγματικά πολιτικά ηλίθιος. Ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς ,με τον Παπαγεωργίου, οφείλει ο συγκεκριμένος, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, να πάρει θέση και να την δημοσιοποιήσει στο κρίσιμο δίλημμα: Τίγκας ή Αποστολόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι να πάρει θέση?? Στα π@π@ρια μας τι πιστεύει κάθε ψωνιο της πολιτικης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 18-28-38-0,0000008 λογοι για να μην βγαινουν στην επιφανεια κατι αφανεις ΚΥΡΙΟΙ Ακηδες, ΚΥΡΙΟΙ Χαρηδες, και λοιποι Σωτηρες του Παπαγου- Χολαργου που ο κοσμος που επικαλουνται τους εστειλε στο στ' υπογειο της ιστοριας για τους "αγωνες" τους για τον Δημο, για τους δημοτες,δεν δικαιουνται για να ομιλουν γιατι ΑΠΛΑ δεν επεισαν μονο λογο λασπης...λασπης....λασπης ειχαν να αναρτησουν.Τα επιχειρηματα τους μηδενικα, την σωτηρια της τσεπης(Χαρης) τους κοιτουσαν , αποκατασταση δουλειας(Ακης), νυφης(Ακης), για ΧΑ, για Βουτυρομπεμπες, για πλουσιους, πολλα εξοδα προεκλογικα και λοιπα λασπολουτρα προσπαθουν να περιορισουν ενα 38χρονο να κανει κατι ΚΑΛΟ για τον Δημο μας ,τα παιδια μας.
    Κυριοι αν θελετε το καλο του τοπου ΣΤΑΜΑΤΗΤΕ εκτος και αν χριαζεστε να ειστε την επικαιοτητα για να επαληθευσετε τις πιο πανω αποψεις μου. ΑΑΑ απο Δευτερα θα εχω ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ........καλο αγωνα στον κο Τιγκα σας τον Χολαργιωτη που λεγατε οτι θελατε να διοικησει και οχι στον Αποστολοπουλο την συνεχεια του ΞΥΔΙΑ(Τσικρικωνη, Αρβανιτη, Μπουφουνου) ενω το........Ψηφοδελτιο νικης του Τιγκα(Κουκης,Κουτακης,Κουτρα,dr.Ευαγγελοπουλου) ειναι η συνεχεια των ΤΙΠΟΤΑ. Ρε σε μια μερα 60.000 εντυπα εξηγηστε ΑΥΤΟ κ.κ.Ακηδες,Χαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε φίλε ΑΚΗ την απάντηση του Τίγκα για τη ΧΑ την είδες? Μας δουλεύετε ρε? λυπάμαι που σας ψήφισα. Αφού βγάλατε ανακοίνωση κατά συνείδηση γιατί τρέχετε πίσω από τον Τίγκα τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή