Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ"

Φίλες και Φίλοι, Σκοπίμως δεν προχώρησα σε κάποια δήλωση από το βράδυ της Κυριακής έως σήμερα καθώς είχαμε στα χέρια μας μόνο τα γενικά αποτελέσματα των συνδιασμών. Αυτή τη στιγμή έχοντας στα χέρια μου σχεδόν όλα τα αποτελέσματα (απομένει ένα ακόμη εκλογικό κέντρο) όσον αφορά τους προσωπικούς μου σταυρούς φρονώ πως είμαι σε θέση να κάνω μία συλλογική αλλά και προσωπική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Σαν "Δημοτική Αναγέννηση" δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και για περίπου 600 σταυρούς λόγω της πορείας μας στην κοινότητα Παπάγου (συνολικά πήραμε μόλις 385 σταυρούς). Συνεπώς σε συλλογικό επίπεδο δεν πείσαμε για την αρτιότητα των προτάσεών,των ιδεών και του προγράμματός μας. Δώσαμε μεγαλύτερο βάρος στην κοινότητα Χολαργού και το πληρώσαμε. Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρύψω τη χαρά και το αίσθημα ικανοποίησής μου.Έχω κατορθώσει να συγκεντρώσω μέχρι στιγμής (αφού όπως προανέφερα υπολείπεται ένα εκλογικό τμήμα) περίπου 110 σταυρούς! Σε ηλικία 21 ετών, με πολύμηνη απουσία στο εξωτερικό, με μηδενικό μπάτζετ, χωρίς φυλλάδια ή άλλα (γραφικά) γκατζετάκια,μακρυά από ευχολόγια και λαϊκισμούς και μόνο όπλο μου τις προσωπικές ιδέες-προτάσεις μου, 110 συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους. Η αρχή λοιπόν της ενασχόλησής μου με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο μόνο αποτυχημένη δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Ευχαριστώ από καρδιάς όχι μόνο τους 110 ψηφοφόρους μου αλλά και όλους αυτούς που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κάθησαν και άκουσαν ένα 21χρονο νέο που μόνο κίνητρο είχε και έχει την προσφορά στην τοπική του κοινωνία. Πρωτίστως όμως ευχαριστώ τον Γιάννη Κεχρή που με τίμησε με μία θέση στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του.Τον άνθρωπο που μου έδειξε πως δεν είναι όλοι ίδιοι στην πολιτική, με το ήθος, την ευγένεια ψυχής και την ταπεινότητά του.Έναν πραγματικά σπουδαίο Γιατρό, Οικογενειάρχη και δευτερευόντως Πολιτικό που έμαθε σ'ένα νέο τι εστί καθαρός και τίμιος πολιτικός αγώνας. Το λέω λοιπόν δημόσια και κρατήστε το όσοι θέλετε: Μα την επόμενη,τη μεθεπόμενη ή οποιαδήποτε στιγμή ο Κεχρής αποφασίσει και νιώσει έτοιμος να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο και την ψήφο των δημοτών Παπάγου-Χολαργού, εγώ,ο 21 χρονος Χρήστος θα είμαι στην πρώτη γραμμή στήριξής του.
Υ.Γ. Η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν συνεπάγεται απλώς συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και η εκλογή δεν είναι αυτοσκοπός ούτε προϋπόθεση για ανιδιοτελή προσφορά. 
Υ.Γ.2 Ενασχόληση με τα τοπικά ζητήματα είναι ο καθημερινός συλλογικός και προσωπικός αγώνας του κάθε πολίτη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας ταλανίζουν.
Υ.Γ.3 Με βάση τις 2 πρώτες τοποθετήσεις μου,δηλώνω με παρρησία πως-από μέρους μου- η μάχη για τον δήμο μας,Παπάγο-Χολαργό τώρα αρχίζει! Για ακόμη μία φορά σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, Χρήστος Χριστόπουλος,δημότης Παπάγου-Χολαργού

15 σχόλια:

  1. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ !

    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ,ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΙΓΚΑ ;

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .
    ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΓΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ".

    ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΥ " ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ.

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ .
    ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ........

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !
    ΓΡΑΦΕΙΣ "Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ,ΠΑΠΑΓΟ-ΧΟΛΑΡΓΟ , ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ"

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ;
    ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
    ΤΙ ΜΑΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ;

    ΔΕΝ ΣΕ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ......

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΛΥΨΙΜΟ" ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΕΧΡΗ ........ΕΛΕΟΣ .....ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ;
    ΣΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ !

    ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΟΥΤΕ Η ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΓΛΩΣΣΑ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ.

    ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΕΧΡΗ , ΜΕΘΑΥΡΙΟ !

    ......ΑΚΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρότι γνωρίζω πως δεν έχει κανένα νόημα η όποια παρέμβασή μου και ειδικά ο διάλογος με ανθρώπους αρνητικά διακείμενους a priori θα επιχειρήσω να απαντήσω σε όσα θέτει ο "ανώνυμος" με σοβαρότητα και ειλικρίνεια.

    1)Γλύψιμο ή απόπειρα γλυψίματος δε μπορείς να μου προσάψεις καθώς υποστηρίζω τον Κεχρή επί 14 μήνες.Με τον ίδιο ζήλο και στα εύκολα και στα δύσκολα (όπως σήμερα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα)

    2)Για εμένα προσωπικά δεν τίθεται δίλημμα για το ποιόν πρέπει να στηρίξω.Υπάρχει χαοτική-ποιοτική διαφορά ανάμεσα στους 2 διεκδικητές.Την άποψη μου,τεκμηριωμένη και με επιχειρήματα θα την εκφράσω στην ολομέλεια της παράταξης μας και κατόπιν θα σεβαστώ την άποψη της πλειοψηφίας.

    3)Δεν αντιλαμβάνομαι την έκπληξή σου όσον αφορά τη θέση μου πως η μάχη για το Δήμο μας τώρα αρχίζει.Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρος:Οι εκλογές την Κυριακή τελειώνουν,τα προβλήματα είναι μπροστά μας,μας αφορούν όλους και στις μάχες που θα δοθούν για την επίλυσή τους φρονώ πως όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν.Αυτή είναι η δική μου ταπεινή άποψη.Τώρα,αν προτιμάει ο τάδε και ο δείνα δημότες που δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για την τοπική κοινωνία μόνο όταν διεξάγονται εκλογές,δικαίωμά του.

    4)Καθ'όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με έβριζες και με συκοφαντούσες κάθε φορά που έλεγα κάτι.Το τελευταίο βέβαια είναι και το αποκορύφωμα:"ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ".Πέραν της απόλυτης χυδαιότητας της συγκεκριμένης κατηγορίας που μου προσάπτεις,αν είχα τις δημόσιες σχέσεις που αναφέρεις θα έπαιρνα πολλούς περισσότερους σταυρούς.

    5)Όπως προανέφερα δεν δύναμαι να μιλήσω εκ μέρους ολόκληρης της "Δημοτικής Αναγέννησης" καθώς προηγούνται οι εσωπαραταξιακές-δημοκρατικές διαδικασίες για τη λήψη αυτής της απόφασης.Επαναλαμβάνω πως προσωπικά ήταν εύκολη η απόφαση για το ποιόν οφείλουμε να στηρίξουμε ως παράταξη καθώς υπάρχει ποιοτικό χάσμα ανάμεσα σε κ.Αποστολόπουλο και Κ.Τίγκα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ.
    ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΛΗΡΗ, ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.
    ΑΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ,ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΒΡΙΣΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ .
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΧΑΣΜΑ ΚΛΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

    ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ,ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ .
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Η ΥΒΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ .
    ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ , ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ .
    ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΩΝ , ΦΙΛΩΝ , ΣΥΓΓΕΝΩΝ ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ;
    ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ , ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ;

    ΧΡΗΣΤΟ , ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 21 ΕΤΩΝ ,ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ , ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ,

    ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ , ΠΟΙΟΝ ΕΥΝΟΕΙ ; ΤΟΝ ΗΛΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ;

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα απαντήσω λοιπόν άμεσα:Η άποψη αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου και η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι προϊόν επιχειρηματολογίας ανάμεσα στα στελέχη της παράταξής μας.Η άποψή μου λοιπόν είναι πως πρέπει να στηρίξουμε τον Τίγκα.Για 7 διαφορετικούς λόγους που θα τονίσω στην ολομέλεια της "Δημοτικής Αναγέννησης",πιστεύω πως το καλό του Δήμου μας επιτάσσει την επόμενη ημέρα ο κ.Τίγκας να είναι Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ.

    ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ , Ο ΖΗΚΑΣ, Ο ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ......ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙ....ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ !

    ΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ .
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ .....ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ , ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ , ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ !

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ .

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΠΗΣ (ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ , ΤΟ ΑΛΣΟΣ "ΤΩΝ ΕΞΙ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ .
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ,ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ .
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΑΜΟΣ, ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ .
    ΕΛΙΠΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΛΣΗ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙΝ Α ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΓΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ .
    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ !
    ...................................ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε πες απο την αρχή οτι στηρίζεις Τίγκα γιατι έχεις ΓΑ@@@@ΣΕΙ ολα τα αρθρα του blog!!! H Πολιτικη δεν γίνεται απο εδω μέσα!!! Μάλλον τωρα ανακάλυψες το internetouli και του δίνεις και καταλαβαινει!! Μάλλον, ακόμα χειρότερα, πρέπει να εχεις βάλει στοίχημα με κανα φίλο σου πόσες παπαριές θα συνεχίσεις να γράφεις!!!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ,ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ .

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΝΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ "ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ" ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ που λες οτι λες σαν ανωνυμος, και έχεις το θράσος να λες αυτα σε έναν 21 χρόνο και να το παίζεις έξυπνος για να βγάλεις λαβρακι....., εγω ειμαι 37 και σου απαντώ ...μπορείς να πάρεις τον πουλο κανονικα και οταν θα μάθεις γατακι.....οτι κατι σαν και εσένα λαμόγια και πουστρακια ειναι που κάνανε τον δημο μας μπουρδελο.....με τις επιλογές σας έχετε και άποψη για το αν θα κάνουμε καλα να στηρίξουμε η τον έναν η τον άλλον!!οσο για αυτα που είπες να παμε να δούμε........να πάρεις τα λαμόγια σου και τα πουστρακια σου να τα φτιάξετε εσείς .....εμεις ρουσφέτια και μαλακιες δεν κάνουμε ......, δηλαδη με ολα αυτα που εσυ και η παρέα σου μεγαλωσατε !!! Γιατι εαν οι επιλογές σου λαμογιο ηταν σωστές στις προηγούμενες εκλογές ....δεν θα υπήρχαν αυτα τα προβλήματα ,που έχεις το θράσος και τα βάζεις με ενα νέο άνθρωπο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΚΕΡΑΙΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ .
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ , ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ.
    ΤΡΙΤΟΝ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ "ΤΑ ΒΡΗΚΑ" ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΗ ΠΟΡΔΗ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ,ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΗΤΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .
    ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ........
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ "ΚΑΤΣΕΙ" Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ,ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΙΣΑΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ",ΝΑ "ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΟΥΛΟ" ΛΑΜΟΓΙΟ", ΕΚΑΝΑ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ" ,"ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρηστος χριστοπουλος::αρκετα ωριμος για την ηλικια του.........σοβαρο παιδι.........μην κολωνεις πουθενα χρησταρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το λαμόγια και το πουστρακια δεν ειναι βρισια......!!! Το να πάρεις τον πουλο ουτε αυτο ειναι βρισια!!! Ειναι χαρακτηρισμός που αξίζει σε εσένα που κανεις όλες αυτες τις βλακείες !!! Κανε οτι θες , γιατι είσαι τοσο γατακι που αμέσως κατάλαβες οτι ειμαι με τον αποστολοπουλο........!!! Κάποια άτομα σαν εσένα ειναι αυτοί που κάνατε όντως μπουρδελο τον δημο μας με τις επιλογές σας.....άλλα σας λέμε και καταλαβενεται αυτα που θέλετε ....!!! Και για να ξέρεις εμεις μπορούμε και να πίνουμε Καφε στο ίδιο τραπέζι .....ο τρόπος σκέψεις σου ειναι αυτο που δεν μ αρέσει και φαίνεται απο τις πουστικες πιέσεις στον φίλο μου,για να μάθεις τι θα κάνει την Κυριακή , γιατι αν σου ήρθε κάπως βαρι το γεγονός οτι ειμαι στην ιδια πλευρά ,εσυ που εβγαλες το συμπέρασμα σου......! Οποτε τις απειλές και τις μπούρδες μπορείς να τις κανεις εκει που σε παίρνει !! Οπως εσυ γράφεις αυτα που γράφεις ετσι και εγω γράφω αυτα που θέλω !!! Οσο για το ποιος ειμαι και το επίπεδο μου......αστο καλυτερα!!απλα βαρέθηκα να ακούω να τα χωνεται στους άλλους !! Δηλαδη εαν ηταν με τον αποστολοπουλο ....θα του τα εχωνες;;; Η μήπως επειδη έτυχε και ειναι με τον Τιγκα , έκανες και καλα οτι τα βρήκατε ;;; Εσυ δεν έχεις ξεκάθαρη άποψη ;;; Για αυτο σου είπα οτι είπα !! Και μην κανεις πως δεν καταλαβαίνεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.
    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφού τα βρίκατε ρε φίλε σταμάτα να απαντάς στον καθένα!!! Μας έχεις πρίξει τις τελευταίες μέρες!! Εσύ είσαι χειρότερος και από τους πολιτικούς μας!! Και μάθε επιτέλους να γράφεις με μικρά!!

      Και έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης αποδέξου οτι ο Αποστολόπουλος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος και θα τον λουστείς για τα επόμενα 5 χρόνια.

      Διαγραφή
  12. Χρήστος Χριστόπουλος21 Μαΐου 2014 - 6:17 μ.μ.
    Θα απαντήσω λοιπόν άμεσα:Η άποψη αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου και η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι προϊόν επιχειρηματολογίας ανάμεσα στα στελέχη της παράταξής μας.Η άποψή μου λοιπόν είναι πως πρέπει να στηρίξουμε τον Τίγκα.Για 7 διαφορετικούς λόγους που θα τονίσω στην ολομέλεια της "Δημοτικής Αναγέννησης",πιστεύω πως το καλό του Δήμου μας επιτάσσει την επόμενη ημέρα ο κ.Τίγκας να είναι Δήμαρχος

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Χρήστο, ρε Χρήστο μην πέφτεις στις παγίδες των Τιγκαίων και απαντάς, υποστήριξε αγόρι μου όποιον γουστάρεις!! Απο συνδικαλισμό πρέπει να γνωρίζεις καλά, απ΄ ότι βλέπω στο βιογραφικό σου φοιτείς και σε δύο σχολές, αρά το κατέχεις καλά το άθλημα!

      Διαγραφή