Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ!

Την είδηση αναδεικνύει το myxolargos. Χθες γράφαμε για τον θάνατο του πρώην διευθυντή της "Αυγής" Κώστα Κάρη. (δείτε εδώ)
Είχαμε όμως και έναν ακόμη θάνατο, του 46χρονου Δημήτρη Στεφάνου Και οι δύο εκλιπόντες ήταν Χολαργιώτες!
Την πανελλήνια κοινότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης συγκλόνισε ο θάνατος του 46χρονου Χολαργιώτη Δημήτρη Στεφάνου Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που κατέχει την θέση αυτή από το 2009.
Ο Δημήτρης Στεφάνου που χάθηκε πρόωρα είναι ουσιαστικά ο υλοποιητής της διοικητικής μεταρρύθμισης στην Ελλάδα με αναγνώριση από όλους τους πολιτικούς χώρους και με αναγνώριση για το πολύ σημαντικό έργο του από όλες τις κυβερνήσεις που τον έκριναν απαραίτητο για την θέση αυτή. Από την εποχή της καθιέρωσης της Διαύγειας, της ηλεκτρονικής υπογραφής, του κώδικα των δικαιωμάτων των πολιτών, της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της δημόσιας διαβούλευσης και του ανοιχτού κώδικα.
Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του εξέφρασαν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, η κα Χριστοφυλοπούλου, ο κ. Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση φέρει ανεξίτηλη τη δικιά του σφραγίδα.
Συμπτωματικά όμως πριν από μία ημέρα είχαμε και το θάνατο ενός επίσης Χολαργιώτη του Κώστα Κάρη μιας πολύ σημαντικής προσωπικότητας της Αριστεράς που διετέλεσε επί πολλά χρόνια διευθυντής της Αυγής. Και ο θάνατος του Κώστα Κάρη συγκλόνισε το πανελλήνιο με συλληπτήρια μηνύματα από όλους τους πολιτικούς χώρους και κυρίως από τον χώρο της δημοσιογραφίας.
Γεννημένος το 1954, πορεύθηκε από τα μαθητικά του χρόνια  με την αριστερά, μετείχε στον φοιτητικό αντιδιδακτορικό αγώνα ως φοιτητής της Αρχιτεκτονικής, υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του ΣΥΝ και τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
Η κηδεία του Κώστα Κάρη θα γίνει σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στο νεκροταφείο του Χολαργού.

3 σχόλια:

  1. όπως το είχα σκεφθεί και κατέγραψα τις σκέψεις μου σε άλλο site που είχε δημοσιεύσει δημοσιογράφος που ζητάει και διαδικασίες για να κάνουμε σχόλιο. Κανένας έντιμος άνθρωπος δεν θα μείνει. Αν επιχειρήσει κάποιος να κάνει έρευνα για τον αριθμό θανάτων καλών και τίμιων πολιτικών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, εκπαιδευτικών,15χρονων κλπ, όλοι ήταν έντιμοι με αποστροφή στο άδικο. Οι μηχανισμοί γνωρίζουν πολύ καλά τον αποδιοπομπαίο τράγο και άλλες μεθόδους να αποδώσουν τους θανάτους. Ο λόγος: Σκοτώνουν για να κρατηθεί μυστικό η αυθαιρεσία, η βία, τα πειράματα πάνω σε άτομα που έχουν επιλέξει και τα έχουν κάνει έρμαιο των σατανικών τους και σχιζοφρενικών τους ορέξεων. Μέθοδοι βίας ακόμα και μέσα στα σπίτια τους. πειράματα που προσβάλλουν κάθε αθρώπινη αξιοπρέπεια, και κάθε δικαίωμα αθώων πολιτών που κατοχυρώνεται από το σύνταγμα. Εκτελεστές; Κουστουμάτοι και πολιτικοί κ διανοούμενοι, που δεν θα πήγαινε ο νους σε κανέναν άνθρωπο εκτός αυτών που γνωρίζουν. Προστατεύουν πληθυσμιακές ομάδες που γνωρίζουν, είτε συμμετέχουν και απειλούν και εξαφανίζουν όσους αντιστέκονται στο σίχαμα που έχουν οργανώσει και έχει και πλοκάμια και σε διεθνή κλίμακα. Είναι αυτοί που θέλουν να ζουν καλά, δεν τους ενδιαφέρει καμία κοινωνία πολιτών και κουραφέξαλα γι αυτούς, τους ενδιαφέρει η τσέπη τους που γι αυτήν έχουν καταχρεώσει τον κάθε πολίτη για να πληρώνει τα παραπάνω επενδυτικά έργα τους που αφορούν δολοφονίες, βία, ερευνητικά πειράματα, απομονώντας κοινωνικά αθώες ψυές, τρελαίνοντας το μυαλό τους, παρακολουθώντας την εξέλιξή τους, αφαιρώντας ακόμα και το οξυγόνο που αναπνέουν στο σπίτι τους, διαχέοντας δηλητηριώδεις ουσίες μέχρι και ουσίες κοπράνων σε αέρια κατάσταση φτιαγμένες που μολύνουν το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα των σπιτιών τους, και στη συνέχεια ακούτε ότι πέθαναν είτε ξαφνικά, είτε γιατί είχαν οικονομικά και άρα ψυχολογικά προβλήματα, είτε καρκίνο, πληρώνοντας τους γιατρούς να πουν έτσι, ή να τους αποτελειώνουν. και πολλές άλλες εφευρέσεις, που πολλές από αυτές είναι ξενόφερτες. οι εκτελεστές; οι πεινασμένοι, αλλά και αυτοί που θέλουν περισσότερα. Οσο για τους εντολείς, αν τους δεις να μιλάνε για το θέμα θανάτου π.χ. σου φαίνονται να δείχνουν έκπληκτοι, και δίνουν και συλληπητήρια, πηγαίνουν και στις κηδείες τους, κλαίνε, και δεν θα μπορέσει ποτέ ο κοινούς νους να συλλάβει ότι αυτός που τον βλέπεις να οδύρεται είναι και ο δολοφόνος, και που πολλές φορές, είναι αυτός που μπορεί να κατηγορήσει και άλλους για το έγκλημα. Η υποκρισία, οι συμπεριφορές, και τα καινουργια συστήματα που χειραγωγούν την πληθυσμιακή ομάδα που αποτελεί και δύναμη εκλογής τους στα πολιτικά πράγματα, όλα μαθαίνονται μέσω σεμιναρίων όπου πέφτει και ενημέρωση και τους πληρώνουμε και ως εισηγητές πολιτιστικών εκδηλώσεων επιπλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον Κάρη γράφουν "σύντομη μαχη" με τον καρκίνο. Δεν μας λένε για τον Στεφάνου, πόσο σύντομη μάχη ήταν. Πολλές δημοσιεύσεις δεν αναφέρουν καθόλου την αιτία του Κάρη. Ο Καμίνης κάνει δήλωση και δείχνουν το πρόσωπό του και όχι το πρόσωπο του εκλιπόντος αφού ήταν και δημόσιο πρόσωπο.
    Πολλά συληπητήρια, αλλά κανένας προβληματισμός και κριτική για τους θανάτους όχι μόνον αυτών των ανθρώπων αλλά και άλλων χιλιάδων. Ολα τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν για το παραπάνω θέμα ανθρώπου που του έχουν στερήσει την ελευθερία του ακόμα και να έχει δικηγόρο, να εκφράσει τα παραπονά του, να καταγγείλει τα μαρτύρια στα οποία τον έχουν υποβάλλει μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με συμμετοχή στη βία που ασκείται πάνω του από όλη τη τοπική κοινωνία και από τον δήμο της περιοχής του. Η επιχείρηση δεν σταματά όλο το 24ωρο, αφού όλοι δουλεύουν πάνω στο βασανισμό της ζωής του κατά βάρδιες. Οσον αφορά το τίτλο παραπάνω εδώ που λέει "ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!¨", έτσι πέρασαν. Η σπατάλη του χρήματος στις πράξεις βίας, δολοφονίας, επιμόρφωσης των δικών τους κ άλλα πολλά έκτροπα, παράνομα, σχιζοφρενικα, σατανικά σχέδια, αυτή η σπατάλη επιστρέφει στα χέρια τους από τον λαό μέσω των τραπεζικών μηχανισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή