Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!!

Με 21 Δημοτικούς συμβούλους και όχι 20 θα βρίσκεται ο Ηλίας Αποστολόπουλος στα δημοτικά συμβούλια!!! Η ...παταγώδης προσχώρηση στην παράταξη του Δημάρχου έγινε με δημόσια δήλωση η οποία καταγράφηκε και από την κάμερα του myxolargos.gr. 



Πρόκειται για την εκλεγείσα Σύμβουλο με την "Δυναμική Πορεία" του Χρήστου Δασκαλόπουλου, Καίτη Φασούλη η οποία είπε στην...ψύχρα "Κύριε Δήμαρχε μπορείτε να με θεωρήσετε ως την 21η σύμβουλο του συνδυασμού σας...". Μάλιστα, η κα Φασούλη, αδειάζοντας τον συνυποψήφιό της Νίκο Αποστολόπουλο (φωτό, κάθεται δίπλα της) που πήρε τη θέση του παραιτηθέντα Δασκαλόπουλου, είπε: «Δεν υπάρχει επικεφαλής της Δυναμικής Πορείας»!  αΜε άλλα λόγια ήταν σα να έλεγε "εγώ αποφάσισα να κάνω αυτό που θέλω, δεν είσαι επικεφαλής του συνδυασμού να μου υ[ποδείξεις τι θα κάνω και τι θα ψηφίζω"!  
Προχθές δηλαδή κατά τις δημαιρεσίες υπήρξε μία εκκωφαντική προσχώρηση στην παράταξη του Δημάρχου, με συνέπεια ο Ηλίας Αποστολόπουλος ν εμφνίζεται ακόμη πιο ισχυρός! 
Δείτε το βίντεο από το myxolargos.gr

9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑ Ι ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΛΑΙ....ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ ??Η ΜΑΠΑ ΤΗΣ?????ΒΡΕ ΣΕ ΕΦΤΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ!!!!!!ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ?????ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗ΅Σ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θες να πεις οτι αν τη δεις νύχτα σε ρεματιά παθαίνεις συγκοπή και τέρμα ;

      Διαγραφή
    2. Την οικογενειακή φωτό την είδατε;

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ" ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΥΡΙΑ.

    ΤΑ ΕΧΕΙ !
    ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΕΜΟΥΝΔΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ , ΚΟΥΤΑΚΗΣ , ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από την αρχή ήταν στο πλευρό του Ηλία,πριν από τις 18 Μαϊου,αυτή εν γνώσει της,σε αντίθεση με άλλους υπαλληλίσκους του Ξύδη που στήριζαν Δασκαλόπουλο ως χρήσιμοι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα χρόνια σε αντιδημαρχίες και νεκροταφεία πώς να μή έχει τόσο χρυσό επάνω της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO BOLEMA THS KORHS TI SOY LEEI??STO PAIDIKO STAUMO???ANASTASEVS TOSA XRONIA????OYST H MPOFOYNOY UA SE FIAJH ESENA NOYMERO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή