Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ Ρ. ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η  Περιφερειάρχης  Αττικής κ. Δούρου  υλοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε παροχές και διευκολύνσεις (παραχώρηση γραφείων, κ.α.) προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, απορρίπτοντας την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση και παροχή στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Αποδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μεγάλα λόγια για την καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι για το «θεαθήναι», όταν ακόμα και η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, την ανάκληση αδειών οπλοφορίας των βουλευτών της κ.α.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής τη στάση της κ. Δούρου και τους καλεί να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. 
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ
εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής»
ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 σχόλια:

  1. Ποσες φορες θα το πουμε?Οι συριζαιοι δεν είναι Αριστεροι...(εστω και με τα ελαττωματα του ΚΚΕ).Οι συριζαιοι είναι συνονθύλευμα διαφορων τασεων και μειγματος.Θολοκουλτουριαριδες,Οπορτουνιστες και Ανθέλληνες.Θα κανουν τα παντα για την ΕΞΟΥΣΙΑ! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄ Υ.Γ.(Με τον αντιρατσιστικο παω μεσα???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόψε κάτι Ρένα... Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήσαστουν παράνομα προφυλακισμένοι από τον Σαμαρά στην θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή