Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ" ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ!!! "ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΔΩΣΕΙΣ Μ@@@@ΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠAΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..."!

Το απειλητικό μήνυμα που βλέπετε στη φωτογραφία δέχτηκε χθες 23 Σεπτεμβρίου στις 10.44 μ.μ., στο προσωπικό του mail, ο Μύρωνας Μυριαλλής, ο "προφήτης" των σεισμών! Ο άνθρωπος που αισθάνεται την έλευση του Εγκέλαδου δέχτηκε από σεισμολόγο μήνυμα στο οποίο γράφει: "Ξύσε καλά αλλά πρώτα μάθε να δουλεύεις και επέστρεψε τα Δανικά του... Αν ξαναδιαδόσεις μαλακίες θα σε πάω εισαγγελέα καραγγιόζη εγώ δεν παίζω"
Εντύπωση, πέρα από το απειλητικό και ιταμό ύφος, "εγώ δεν παίζω", "θα σε πάω εισαγγελέα", προκαλεί και ο ανορθόγραφος χαρακτήρας του σεισμολόγου! "Δανικά" (αντί για δανεικά), "ξαναδιαδόσεις" (αντί ...διαδώσεις), και "καραγγιόζη" (αντί καραγκιόζη)! 
Τι φοβερό όμως έκανε ο Μύρωνας Μυριαλλής ώστε να απειλείται με εισαγγελείς και δικαιοσύνη; Τι διέδωσε; 
Ότι θα γίνει σεισμός στην περιοχή κοντά στην Πάτρα. Μέσα σε 3-4 μέερες από την ημέρα που το πρόβλεψε, ο σεισμός έγινε. Και μάλιστα, μετά τα 4,3 ρίχτερ, ξαναβγήκε στην εφημερίδα μας δηλώνοντας δεν τελειώσαμε ακόμη http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/43.html
Πράγματι, τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου, νέος ισχυρότερος σεισμός, ισχύος 4,7 ρίχτερ ήρθε να τον επιβεβαιώσει. Μάλιστα, η αρχική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου ανέβαζε τον σεισμό της Πάτρας στα 4,9 ρίχτερ. Δείτε:  http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/43.html

Τι φοβερό και τρομέρό λοιπόν έκανε ο Μύρωνας Μυριαλής; Δεν έχουν το δικαίωμα κάποιοι να κάνουν τις εκτιμήσεις τους; Για τον καιρό δεν παρουσιάζονται διάφοροι οιωνοσκόποι και χωρίς επιστημονική βάση αλλά στηριζόμενοι στα μερομήνια, βγάζουν τις δικές τους, ετήσιες προγνώσεις; Ήρθε κανείς μετεωρολόγος να τους απειλήσει με εισαγγελείς; Γιατί λοιπόν τώρα απειλείται ο άνθρωπος που προαισθάνεται τους σεισμούς; Και χρησιμοποείται το όποιο χρέος, που ενδεχομένως να έχει, ως ...όπλο για να ράψει το στόμα του; Αλλιώς τον περιμένει ο εισαγγελέας; 
Περίεργα πράγματα! Γιατί οι σεισμολόγοι ασχολούνται με τον Μύρωνα Μυριαλλή; Την περασμένη εβδομάδα, γνωστός καθηγητής σεισμολογίας τον χλεύαζε! Αν οι σεισμολόγοι θεωρούσαν τον Μυριαλλή φαιδρό πρόσωπο, δεν θα ασχολούνταν καθόλου μαζί του. Τώρα όμως, γιατί ασχολούνται; Μήπως τους ενολεί επειδή ...μπαίνει στα πόδια τους με προβλέψεις που αυτοί δεν έχουν κάνει; 

12 σχόλια:

  1. Μην μασαει ο μυρωνας κ να συνεχισει !!!!
    Κ,Μακη σας εχει πει παλι ο μυρωνας οτι διαισθανετε μεγαλυτερο σεισμο ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ,Μακης
      Ναι αγορι μου με τον Μυρωνα ειμαστε χρονια φιλοι και συνεργατες.Για να φανταστεις ποσο καλος προφητης ειναι μου ειχε πει οτι πριν απο καμια βδομαδα που ειχες φαει φασολια θα γινοταν στην περιοχη παπαγου-χολαργου τεραστια δονηση.Επισης με ειχε ενημερωσει να πω στον δημαρχο να δωσει δωρεαν μασκες αναπνοης στους γειτονες σου και να ξεβουλωσει τα φρεατια γιατι θα γινοταν κολασηηηη.ΖΟΥΜΑΚΙ ΣΕ ΠΗΓΕΕΕΕΕΕ.

      Διαγραφή
  2. Ti eisaggelea leei o allos...... Tha proteina stous seismologous na diavasasoun ereynes synadelfwn toys ekswterikou sxetika me pollous antwpous poy diaistantikan seismous... Yparxoun epishw 10.000 martyrieσ antrwpwn pou eidan perierga fysika fainomena prin apo seismous..... px periergo xrwma ston opurano ( k sth patra stis 19 htan grizokitrinos o ouranos ) ,anebasma ydatwn ,afysikh zesth , earthquakh lights ,ζωα να περνουν τα μικτα τους μακρια ,περιεργοι θορυβοι , !Οσοι τα ειδαν αυτα κ τα ειπαν πρεπει να τους κυνηγησει εισαγγελεας??? 100αδες μαρτυριες ανθρωπων που ενιωσαν κατι σαν ηλεκτρισμο.... Το 99 ο Μυρων προεβλεψε για παρνηθα οπως δηλωσε κ σεισμολογος γνωστος....παλι τυχαιο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συνεχίσει γερά και δυνατά ο Μύρωνας! Θέλουμε να λέει τις προβλέψεις του όποιες και να είναι αυτές να παίρνουμε τα μέτρα μας γιατί οι σεισμολόγοι δεν ανοίγουν το στόμα τους να πουν αν υπάρχει κίνδυνος να γίνει σεισμός μετέπειτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες εκλασα τοσο δυνατα που κουνηθηκε η γη κατω απο τα ποδια μου. Το αστεροσκοπειο αθηνων κατεγραψε σεισμο 4,5 ριχτερ ΑΛΛΑ μονο ο Μυρωνας καταλαβε οτι Δεν ηταν σεισμος αλλα το κωλοσουφριδι μου. Ευγε Μυρωνα....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα ρε φιλε πες τα .Μας εχουνε φλομωσει στην μαλακια.Εγω διεσθανωμαι ποτε θα γαμησει ο σκυλος μου αλλα δεν το κανω και θεμα.

      Διαγραφή
  5. Εε και εγω εχω την ηθικη υποχρεωσει να στειλω φωτογραφιες απο την λεκανη του κυριου αποστολοπουλου για να σας δειξω ποσο γραμμενους μας εχει.ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ *ΡΕΠΟΡΤΑΖ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ?QUIZ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΞΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΡΥΠΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eidhsh bomba h plhroforia sou anwnyme !!!!!
      Yparxoun trypes se dromous sthn ellada e?
      Allos apeilei me eisaggelea k allos thelei na diabazei themata me trypes!
      Ma kala re malaka 525 edw o o kosmos den exei na faei ki esy mas les gia tis trypes sou?

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ ΑΜΑ Η ΤΡΥΠΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ?

      Διαγραφή
    3. 1ον ασχολησου πρωτα με τις τρυπες μεσα στο σπιτι σου πουσταρα ;)
      2oν καλοπροαιρετα ,αν σε βασανιζει τοσο η τρυπα σου και θες να το πεις βρες καποιο θεμα με τρυπες σε καποιο site σχετικο !!!! Σε συμπονουμε βεβαια, αλλά εδω μιλαμε για σεισμους τρυπιε ανωνυμε!

      Διαγραφή
  6. Κ μακη αφου ειστε σε επικοινωνια με τον μυρωνα γιατι δεν απαντατε στην ερωτηση...Περιμενει ο μυρωνας μεγαλυτερο σεισμο?ναι η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΗΨΩ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η GOOGLE ΕΧΕΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΦΑΛΜΑ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ.ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΘΟΣ.(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ).ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ. ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 15:30 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΣ GOOGLE ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή