Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΓΛΥΨΙΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ...

Μεγαλο-δημοσιογράφοι οι οποίοι μέσα στο μαντρί του εκάστοτε μεγαλο-καναλιού παίζουν το παιχνίδι τους και κάνουν δημοσιογραφία κατά...


παραγγελία! Όπως ο πάλαι ποτέ λούστρος γυάλιζε τα παπούτσια του πελάτη, κάπως έτσι έχει καταντήσει η δημοσιογραφία σήμερα, μέσα από τα κανάλια. 
Ο Γιώργος Αυτιάς από την εκπομπή του, απευθύνεται σε έναν προσκεκλημένο και κάνει την ακόλουθη ερώτηση: "Και γιατί να μην βάλουν πλάτη οι Δήμαρχοι  στην κυβέρνηση για να δώσουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα; Αν δεν βοηθήσουν τώρα που έχει ανάγκη η κυβέρνηση, πότε θα το κάνουν; Όταν πέσει στα τάρταρα;". Αφήνει, να περάσουν 1-2 δευτερόλεπτα και ο Αυτιάς δικαιολογείται: "Ρητορικό είναι το ερώτημα"! Και γιατί ρε μάγκα δεν έκανες αντίστροφα το ρητορικό ερώτημα; Να πώς: "Γιατί λέτε η κυβέρνηση βάζει χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων; Αυτά δεν είναι λεφτά του φορολογούμενου πολίτη; Μα, γι' αυτό ψηφίστηκε η κυβέρνηση, για να βάλει χέρι, όπως οι προηγούμενες, στα λεφτά του κοσμάκη; Ρητορικό είναι το ερώτημα."!

Πού όμως ο Αυτιάς να τολμήσει να κάνει τέτοια ερώτηση; Θα έπαιρνε πόδι από τον ΣΚΑΪ. Είναι εκεί με διατεταγμένη υπηρεσία, για να παίζει το κάθε κυβερνητικό-καναλαρχικό παιχνίδι! 
Δημοσιογραφία υψηλού επιπέδου και κύρους! 

1 σχόλιο: