Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλείστε να παρευρεθείτε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της - Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβερνήσεως για την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου...

στην Τράπεζα της Ελλάδος -  που θα γίνει στις 24/04/2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα της Ημερησίας Διατάξεως:


  1. Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος.


Συνεδρίαση: 9η
Ανακοινώσεις - Αιτήσεις
                                                                                                                                              Χολαργός 22/04/2015
  
                                                                                                                                                         Ο Πρόεδρος
  
                                                                                                                                                 Δημήτριος Οικονόμου

ΚΟΙΝ:   Γενικό Γραμματέα Δήμου
                Σύμβουλοι Δ.Κ. Παπάγου
                Σύμβουλοι Δ.Κ. Χολαργού
                Δ/ντές Υπηρεσιών

                Σύλλογο Εργαζομένων

(τίτλος: "Ανεξάρτητου Παρατηρητή")

21 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Οικονόμου που έκανε δεκτή την πρόταση Τούτουζα για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφασή του επιδεικνύει πολιτικό πολιτισμό. Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ .. ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FB ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ. ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ – ΑΠΟΦΑΣΗ:

    «…Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως για να συζητήσει το ζήτημα της ΠΝΠ με την οποία η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους ΟΤΑ Α’ βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.
    Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη, παρουσία του Αν. Υπ. Οικονομικών κ. Δ. Μάρδα, Προέδρων των Π.Ε.Δ. και Δημάρχων, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.
    1. Καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη μεθόδευση της Κυβέρνησης και την απόφασή της να προχωρήσει στην έκδοση Π.Ν.Π., με την οποία πλήττει ευθέως τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και ουσιαστικά ακυρώνει τον ρόλο της.
    2. Κρίνει μη ικανοποιητικές τις εξηγήσεις που παρείχε στο Δ.Σ. ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών , γι αυτό καλεί την Κυβέρνηση σε πρώτη φάση να αποσύρει άμεσα την Π.Ν.Π. και στη συνέχεια, να ξεκινήσει με πρωτοβουλία της ένας ειλικρινής διάλογος, προκειμένου να αναζητηθούν κοινά αποδεκτές λύσεις που στόχο θα έχουν την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.
    3. Καλεί τους Δήμους όλης της χώρας να προχωρήσουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού τους Συμβουλίου, με σκοπό την έκδοση ψηφισμάτων που θα καταγγέλλουν την Π.Ν.Π., τόσο ως πολιτική πράξη, όσο κι ως προς το περιεχόμενό της.
    4. Καλεί τις Δημοτικές Αρχές όλης της χώρας και μέχρι τη σύγκλιση του τακτικού συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. της 7ης Μαΐου, όπου και θα ληφθεί οριστική απόφαση , να μην εφαρμόσουν όσα προβλέπει η Π.Ν.Π., γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία όλων των Δήμων και των υπηρεσιών τους, καθώς και η δυνατότητά τους να ανταποκριθούν στη στοιχειώδη λειτουργία τους.
    5. Καλεί τους Δήμους όλης της χώρας σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, μαζί με το προσωπικό τους, αρχής γενομένης από την ημέρα κατά την οποία θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
    6. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε πολιτική και νομική δυνατότητα που θα μας δοθεί, με σκοπό να ακυρώσουμε το περιεχόμενο της Π.Ν.Π.
    7. Καλούμε τους Δήμους να αναλάβουν σε τοπικό επίπεδο εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες με έγκυρο τρόπο για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει για κάθε τοπική οικονομία και για κάθε επαγγελματία η εφαρμογή αυτής της πρωτοφανούς κυβερνητικής απόφασης….»

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥΖΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΕΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει για ανώνυμα παπαγαλάκια κάποιος που γράφει ανώνυμα; Θράσος!!! Διάβασε καλύτερα την αναδημοσίευση στη σελίδα του δημάρχου σου (της 20ης Απριλίου) και θα διαπιστώσεις ότι πουθενά δεν προτείνεται η σύγκληση δημοτικού συμβουλίου! Αυτή αποφασίστηκε από την ΚΕΔΕ αργότερα πολλές ώρες μετά την ανακοίνωση Τούτουζα. Και για να καταλάβω: θεωρείς ικανό τον Αποστολόπουλο μόνο και μόνο επειδή έκανε μια αναδημοσίευση. Δηλαδή εάν πάρει επιτέλους κάποια πρωτοβουλία τί θα κάνεις; Θα τον χρίσεις Μεσσία;

      Διαγραφή
  4. Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Τουτουζας; Επειδή ο μπαμπάς του είναι διάσημος γιατρός καθηγητής πρέπει να κάνουμε τον γιόκα του Δήμαρχο. Το παιδί δεν μπορεί καλά καλά να μιλήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάθε παιδί είναι παιδί του γονέα του και ο κάθε γαμπρός γαμπρός του πεθερού του. Με την διαφορά ότι τους πατεράδες μας δεν τους επιλέγουμε. Τους πεθερούς μας όμως ενίοτε τους επιλέγουμε πριν την γυναίκα μας...

      Διαγραφή
    2. Το κάθε παιδί είναι παιδί του γονέα του και ο κάθε γαμπρός γαμπρός του πεθερού του. Με την διαφορά ότι τους πατεράδες μας δεν τους επιλέγουμε. Τους πεθερούς μας όμως ενίοτε τους επιλέγουμε πριν την γυναίκα μας...

      Διαγραφή
  5. Tούτουζας,Αποστολόπουλος,Οικονόμου και λοιποί νεοδημοκράτες-χρυσαυγίτες,κιχ δεν έκαναν όταν μειώνονταν οι κεντρικοί αυτοτελείς πόροι προς τους δήμους-έφθασαν το 60% σχεδόν.Τώρα φωνάζουν; Μιλιά δεν έβγαζαν όταν οι σαμαροβενιζέλοι εξέδιδαν πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.Wow,που λέει και ο Βαρουφάκης.Πέρα από την πολιτική θέση του καθενός οι δημότες περιμένουμε επακριβώς τις τοποθετήσεις ΟΛΩΝ των μελών του δημοτικού συμβουλίου πριν από την έκδοση κάποιου ψηφίσματος το οποίο πρακτικά δεν θα έχει αποτέλεσμα.Αλήθεια,ο νεοδημοκράτης,ως προς την πολιτική καταγωγή του,Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε την πράξη νομοθετικού περιεχομένου χωρίς να συζητήσει με τον θεσμό της αυτοδιοίκησης,έστω άτυπα;Υπήρξε ΥΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2019 , ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2014 . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα εκλεγεί δήμαρχος. Απλά πράγματα...

      Διαγραφή
    2. Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΖΟΥΜΕΡΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ !!! ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΤΙΡΙ ??? ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ...............

      Διαγραφή
    3. Ο νηστικός ζουμερά μωρά ονειρεύεται. Σίγουρα ένας μωρός, ξέρει από μωρά.

      Διαγραφή
    4. Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ !!!!!

      Διαγραφή
  7. Σήμερα νσ χρησιμοποιήσεις και το αριστερό χέρι. θα πιαστεί μόνο το δεξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σεξιστικά σχόλια και λεκτική βία... ευτυχώς ζούμε σε κράτος δικαίου του οποίου η δικαιοσύνη και η έγκριτη δημοσιογραφία που ασκεί ο κ.βραχιολίδης μας προστατεύουν από τέτοιες συμπεριφορές. ντροπή σας κύριε (!!!) Ανώνυμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας έκλεισαν το κλισιοσκόπιο και είπατε να μπαχαλέψετε το ειδησεογραφικό blog του βραχιολίδη; δεν θα τα καταφέρετε. είμαστε φανατικοί αναγνώστες που δεν θα σταματήσουμε να τον διαβάζουμε εξαιτίας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΚΕΙ , ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ !!! ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΣΥ ..........

      Διαγραφή
    2. Να σε χαίρεται η μάνα σου (γιατί γυναίκα αποκλείεται να έχεις) για την αγωγή που σου έδωσε. Ο κ.βραχιολίδης παρέχει τη δυνατότητα των σχολίων για να ανταλλάσουμε απόψεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το λεξιλόγιο επιβεβαιώνεσαι ως άνδρας έχεις πρόβλημα. Δείξε στην μάνα σου αυτόν τον διάλογο να δούμε τί θα σου πει. Εγώ πάντως θα το δείξω στα παιδιά μου ως δείγμα φαλλοκρατικού ανώριμου και σεξουαλικά στερημένου ατόμου.

      Διαγραφή
    3. Ως παράδειγμα προς αποφυγή, ευχόμενη να μην καταντήσουν ποτέ έτσι..

      Διαγραφή