Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου, χωρίς ωστόσο...

καμία υπηρεσία του Δήμου να είναι σε θέση να μας απαντήσει για τον θάνατο του νεαρού. Από τι πέθανε; Πώς το λέγανε; Υπάρχει αοριστία ως προς το δελτίο του δήμου αλλά και κανείς μέσα σε αυτόν δεν ήταν σε θέση να μας δώσει το παραμικρό στοιχείο. Δεν γνώριζαν τίποτε. Ωστόσο εκφράζουμε τς συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του παιδιού. 
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ακύρωση εκδήλωσης Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας ενημερώνει ότι λόγω της απώλειας ενός νέου Δημότη μας και Ενορίτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου, ως ένδειξη πένθους, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 η προγραμματισμένη εκδήλωση στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου Παπάγου, μετά το πέρας του Εσπερινού.
Η Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του θανόντος.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή και το σώμα του.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Ηλίας Αποστολόπουλος

1 σχόλιο:

  1. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Κ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ΄΄ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ(ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΄΄ΠΑΤΑΤΑ΄΄ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΚΟΜΨΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή