Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖETAI ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ...


Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τους επόμενους μήνες και στην περιοχή του Χολαργού.

Δεν βυθίζεται μόνο το κράτος, με την ανύπαρκτη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά βυθίζονται και οι Δήμοι. Μετά το πλιάτσικο στα αποθεματικά των ταμείων των Δήμων που θα κάνει η κυβέρνηση, αφού τους εντέλλεται να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, οι Δημοτικές Αρχές αναμένεται να σηκώσουν το ασήκωτο φορτίο των λαθρομεταναστών. Όπως ήδη γράψαμε...


  

Το μαχαίρι μπαίνει και στον λαιμό των κατά τόπους δημοτικών αρχών οι οποίες θέλοντας και μη (αρκεί που το θέλει η κα Χριστοδουλοπούλου) θα υποστούν την παρουσία εκατοντάδων λαθρομεταναστών δίπλα από το σπίτι τους.

'Ηδη στην Αθήνα γίνεται χαμός. Χιλιάδες νέοι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει δρομάκια, στενά και κοιμούνται ή ουρούν στα πεζοδρόμια. 
Στον Χολαργό λοιπόν ακούστηκε ότι χώρος υποδοχής των λαθρομεταναστών θα είναι το εγκαταλειμμένο κτίσμα της οδού Κλειούς (πάνω φωτό), το ιστορικό σχολείο του Νικολόπουλου και μετέπειτα 3ο Γυμνάσιο Χολαργού! Ήδη σήμερα, το σημείο έχει καταστεί στέκι ναρκομανών και θεωρείται άχρηστο. Οπότε, ακούγεται  ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους λαθρομετανάστες!!!

5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΡΙΑ....ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ .
    Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ !

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ESEIS OI KATOIKOI ETSI KAI PIRAXTEI TRIXA METANASTH NA KSERETE...

    THA KANOUNE TON XOLARGO KAI TA SPITIA SAS MAGAZIA SAS PARANALOMA TOU PUROS

    FASISTAS KALOS MONO NEKROS


    A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αναρχομαλάκα , ρε μπούλη της ΜΑΜΑΣ με τα χιλιάρικα από Ευρώ στην τσέπη απειλείς ότι θα κάψεις τα σπίτια μας πουσταρέλι του κερατά Εγώ σου λέω ότι δεν έχω σπίτι , είμαι άνεργος και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ και όπου σε πετύχω θα σε ΓΑΜ....... έτσι και αλλιώς χαμένος είμαι μπάσταρδο του Ιμπραήμ . Εάν είσαι άντρας μωρή ΛΟΥΛΟΥ πες μας ποιός είσαι εσύ και η ΜΑΜΑ σου να δούμε ποιός θα πηδήξη ποιόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή