Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ PSI ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!!!

Η μία κυβέρνηση χειρότερη από την άλλη! Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη! Από τον Σαμαρά στον Τσίπρα! Κατά τα άλλα, σήμερα έχουμε ...αριστερή κυβέρνηση, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του λαού και κάνει...


αντίσταση απέναντι στους οικονομικούς δολοφόνους!!! Κούνια που μας κούναγε! 
Κυβέρνηση υποτέλειας και οσφυοκαμψίας έχουμε. Που μάλιστα παραμένει σκόπιμα και άπραγη εντός ευρώ και για να στεγνώσει όλα τα ταμεία και να ρημάξει ό,τι απέμεινε σε αυτά, ώστε να φτάσουμε εντελώς γυμνοί ενώπιον των δανειστών και να αναφωνήσουμε: Εκλιπαρούμε να μας σώσετε και θα κάνουμε ό,τι πείτε! 
Αυτή είναι η κυβέρνηση Τσίπρα! Μετά τους Σαμαρά-Βενιζέλο, που ως εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα υπέγραψαν το PSI λεηλατώντας τα ασφαλιστικά ταμεία και τα αποθεματικά νοσοκομείων, πανεπιστημίων, τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα με ΠΝΠ κάνει πλιάτσικο στα αποθεματικά των δήμων! Πόσα εγκλήματα θα διαπράξουν ακόμα οι ηγεσίες αυτού του τόπου; 
Πάντως, κάναμε Εξεταστική για τα Μνημόνια!  

2 σχόλια:

  1. Δεν γίνεται διαφορετικά. Βλέπε, Εισαγωγικό Σχόλιο : Εισαγωγικό σχόλιο:

    Το τελευταίο διάστημα έχει εισαχθεί στην διεθνή ορολογία από διαφόρους ειδικούς και μη, ο όρος "ατύχημα" για την Ελλάδα. Θα πρέπει να τονισθεί πως αυτή την ορολογία χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί η μαφία, όταν επίκειται κάποιο προς παραδειγματισμό "χτύπημά" της, και εν γένει αποτελεί ορολογία του υποκόσμου για δολοφονικές κινήσεις του.
    Ας μην προσπερνάμε εύκολα το ποιοί είναι εκείνοι που σήμερα χρησιμοποιούν τον όρο "ατύχημα" για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας. Κι αυτό, επειδή ηθελημένα ή άθελά τους -με την ψυχολογία του ισχυρού απέναντι στον ανίσχυρο- ουσιαστικά αποκαλύπτουν την ποιότητά τους ως πολιτικοί, ως οικονομολόγοι, ως δημοσιογράφοι...Όταν λοιπόν θα μαθαίνουμε αναφορές περί "ελληνικού ατυχήματος", καλό θα είναι να κατανοούμε την ποιότητα εκείνων που τις εκστομίζουν... Γιατί, άθελά τους και με τελείως υπεροπτικό ύφος αποκαλύπτουν τον δικό τους εγκληματικό σχεδιασμό για την εκτροπή της Ελλάδας, ενώ στην πραγματικότητα ομολογούν τον δικό τους εκτροχιασμό από την δημοκρατία και τη διεθνή νομιμότητα (όπως αυτή μέχρι στιγμής ισχύει)..

    στο http://kostasxan.blogspot.gr/2015/04/paul-krugman-o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξη Τσίπρα κάνε αυτά αν μπορείς:

    -Βάλε φυλακή Σαμαρά-Βενιζέλο και όλους τους γαλαζοπράσινους τυχοδιώκτες που ρήμαξαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό με χαράτσια, φόρους, ΕΝΦΙΑ και άλλα ανθελληνικά προδοτικά νομοσχέδια.

    -Κάνε απελάσεις λαθρομεταναστών!

    Αν δεν μπορείς Αλέξη Τσίπρα να κάνεις αυτά τα πράγματα τότε πήγαινε σπιτάκι σου να παίξεις μπάλα και να φορέσεις την γρουσούζικη μπλε φανέλα με σήμα που κοιτά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών μιας που δεν συμπαθείς την ελληνική σημαία και ότι είναι ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή