Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"!

Αγαπητοί φίλοι,
Αυτές τις μέρες και υπό την σκιά των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων με τις «εταίρες» μας, περνά (γι' ακόμη μια φορά) ο νόμος για την ιθαγένεια (Προσοχή, όχι υπηκοότητα ).
Η «δημόσια διαβούλευση» έλαβε τέλος στις 25/5/2015 και στις 9/6/2015 ξεκίνησε η συζήτηση στην επιτροπή της βουλής...

Υποτίθεται ότι όλοι οι «ενδιαφερόμενοι» φορείς έχουν κληθεί στη συζήτηση αυτή, αλλά αν κάποιος δει την σύνθεση των εμπλεκομένων φορέων θα διαπιστώσει ότι (επιεικώς) χαρακτηρίζεται ετεροβαρής.
Δεν θα παραβρεθεί ούτε μία φωνή η οποία να αντιτίθεται στο αυτόματα γεννώμενο ερώτημα "Τί είναι η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και πώς κάποιος είναι ποτέ δυνατόν να την αποκτήσει"; Άραγε μπορεί ο ίδιος ο Θεός να απαντήσει σε κάτι τέτοιο;
Την προηγούμενη φορά ο νόμος είχε σκοντάψει στο ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) με σχετικό σκεεπτικό.

Ο νέος νόμος θα κατατεθεί προς ψήφιση μόλις τελειώσει η «κουβεντούλα» και έχουν ταχθεί υπέρ τα συγκυβερνώντα και το ΠΑΣΟΚ (φυσικά και οι υπόλοιποι πλην Χρυσής Αυγής δεν έχουν σκοπό να «λερωθούν»).


Οι ερωτήσεις που θέτω σε όλους μας είναι οι παρακάτω:
·  Τι σημαίνει Ιθαγένεια;
·  Γιατί όχι υπηκοότητα;
·  Πόσοι λαοί στον πλανήτη, έχουν το δικαίωμα να αποκαλούνται Ιθαγενείς από τον ΟΗΕ και από την ιστορία;
· Τί μακροχρόνια δικαιώματα γεννά η Ιθαγένεια σε αντίθεση με την υπηκοότητα;
· Αν με βάση τις μετρήσεις ο Ελληνισμός της πατρίδας το 2120 αριθμεί 2 εκ. Έλληνες, για ποια Ελλάδα θα συζητάμε στο κοντινό μέλλον;
· Ποιος ήταν ο Goudenhove Kallergi και η σχέση του με την Ευρώπη του μέλλοντος (βλέπε και θεσμοθέτηση βραβείου στο όνομά του από την commission).  http://greeknation.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

Καλώ λοιπόν όλους μας να αναρωτηθούμε, αν πρόκειται για σχέδιο ή για φιλανθρωπία;
Αν υπάρχει σχέδιο ποια είναι η θέση μας – σας (είπαμε, θέλουμε να λεγόμαστε πολίτες).
Καλώ όλους μας να μελετήσουμε το σκεπτικό απόρριψης του ΣτΕ στον προηγούμενο νόμο και να βρούμε τα στοιχεία εκείνα (αν υπάρχουν) που «διόρθωσαν» προκειμένου να ξεπεράσουν τον σκόπελο αυτό στο νέο νόμο.
ΤΕΛΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΓΓΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ-ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ Μας ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
Δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα να μενουμε απαθείς εμπρός σε αυτές τις αυθαιρεσίες εις βάρος μας και σε βάρος των μελλοντικών γεννεών του Έθνους και της συνέχειάς του.
Στέφανος Κουτσούρης

3 σχόλια:

  1. Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O NOMOΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ -ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ -ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
      Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ

      Διαγραφή
  2. Εγώ προσωπικά δεν διανοήθηκα ούτε στιγμή να απεμπολήσω την
    ιθαγένειά μου, την εθνική μου συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή