Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!

Η εφημερίδα αυτή καθημερινά λαμβάνει δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα...


και κυρίως δελτία τύπου! Ο δήμος Παπάγου-Χολαργού και τα νομικά του πρόσωπα (ΔΟΠΑΠ, ΔΟΚΜΕΠΑ) μάς στέλνουν πολλά δελτία τύπου καθημερινά. Το ίδιο ισχύει και για τις δημοτικές παρατάξεις αλλά και με Συλλόγους (Πολιτιστικούς, Αθλητικούς κ.λ.π.). Το ίδιο επίσης και με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. 
Για να μπουν όλα αυτά τα δελτία τύπου, είτε χρειάζεται άτομο να απασχολείται και να πληρώνεται γι' αυτό είτε ο Βραχιολίδης που έχει επιδοθεί σε αυτό το έργο, να του γίνεται το κεφάλι ....κουδούνι! Ισχύει το δεύτερο!
Και όχι μόνον αυτό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει ο εκδότης εφημερίδος μας, τα ακούει κι από πάνω από αρμόδιους φορείς Συλλόγων ή νομικών προσώπων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Σχόλια του τύπου "δεν βάζεις όλα τα mail που σου στέλνουμε", "αραιά και πού βλέπουμε μερικά δελτία τύπου να αναρτάς", είναι μερικά που ακούγονται σε βάρος του Βραχιολίδη!
Τι λέτε ρε παιδιά; Ούτε υπάλληλός σας να ήταν ο Βραχιολίδης! 
Το χειρότερο είναι ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού πριν από μερικούς μήνες σε συνεδρίασή του αποφάσιζε να γίνει συνδρομητής στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου! 
Μια εφημερίδα η οποία δεν αφιερώνει ούτε μια σειρά τη μέρα στην έντυπη ή διαδικτυακή της έκδοση, εκτός και αν υπάρξει κάποιο συνταρακτικό γεγονός, όπως ο φόνος στο άλσος Χολαργού ή η πρόσφατη εξαφάνιση 13χρονου κοριτσιού από την πόλη. 
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, επωφελείται από την εφημερίδα μας, ουσιαστικά την εκμεταλλεύεται χωρίς να έχει πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ συνδρομή!!! Το ειρωνικό με τον συγκεκριμένο Δήμο είναι ότι πριν από 6 περίπου μήνες η αρμόδια υπηρεσία επικοινώνησε με τον εκδότη της εφημερίδος μας και απλά ζήτησε να μάθει ποια είναι η ετήσια συνδρομή για να εγγραφεί σε αυτή!!! Μάλλον το μετάνιωσε και έχοντας την αντίληψη "αφού έχουμε το κορόϊδο Βραχιολίδη να μάς βάζει όλα τα δελτία τύπου, για ποιο λόγο να του δώσουμε συνδρομή;", δεν γράφτηκε ποτέ συνδρομητής!!!
Το ίδιο βεβαίως (αλλά σε μικρότερη έκταση) συμβαίνει με τους διάφορους Συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς κ.λ.π.). 
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να μην παρεξηγούμαστε: Οι Δήμοι Παπάγου-Χολαργού και Αγίας Παρασκευής, εφόσον επιθυμούν να μπαίνουν όλα τα δελτία τύπου τους στην εφημερίδα μας, οφείλουν να εγγραφούν συνδρομητές στον "Ανεξάτητο Παρατηρητή". Η νοοτροπία του τσάμπα και του "τέτοιο κορόιδο δεν θα μπορούσαμε να βρούμε αλλού", τελείωσε για την εφημερίδα μας. 
Περιμέναμε κάποια στοιχειώδη ευασθησία επί τόσους μήνες από τους Δήμους αλλά δυστυχώς δεν την είδαμε. Επομένως κι εμείς αναθεωρούμε την στάση μας, μέχρι νεωτέρας!

4 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα οι υπολοιπες παπαριες , αλλα γιατι γραφεις σε 3ο ενικο ;;; Εχεις χαζεψει τελειως ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mono ta deltia tou tigka den variesai na dhmosieveis.... Arketes draseis tou Dhmou mallon den se symferei na tis dhmosieveis, ka8oti 8a se kanei NTA o filos sou o tigkas! Antikeimenikos, egkairos kai egkyros panta kata ta alla! OUST RE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ksexasa kai ta deltia tou kougiou dhmosieveis... xilia sygnwmh(apla eixes kairo na anevaseis kati diko tou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή