Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που...

λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο! Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση. Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα “κράτος εν κράτη” από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το “κράτος” δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο…!
Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.
Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιοι πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας μας, θα λυθούν ως δια μαγείας. (Μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο!).



 http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_94.html

                                                                                                                          

5 σχόλια:

  1. Όπως ακριβώς το είχα πει!
    Ο κος Βραχιολιδης το μονο που έκανε ηταν να με αποκαλέσει ανώνυμο και να υπεκφύγει να απάντηση στην ερώτηση μου για αλλη μια φορά!
    Μάλιστα παίρνει και ένα δασκαλίστικο ύφος και εξηγήσει με στόμφο τις λανθασμένες του απόψεις.
    Απο τα τρία θέματα που του ανέφερα στο σχόλιο μου έκανε σχόλιο μονο στο ένα και αυτο λανθασμένο.
    Ανέφερα την εμπάθεια του προς τον Παπάγο και το οτι δεν αναγνωρίζει και δεν προβάλλει την εξαιρετική δουλειά που γινεται και σε αυτο το σχολείο του δήμου μας και υπερπροβαλλει όλες τις ενέργειες του Λυκείου Χολαργου.(δεν είπαμε να μην τις προβάλλει αλλα να προβάλλει εξίσου και του Παπαγου!)
    Δεύτερον του απαντηση σε ένα άρθρο του που έλεγε οτι η καθημερινή του Αλαφούζου δεν ασχολείται με τα τοπικά ζητήματα του Παπαγου Χολαργου γιατι ειναι εφημερίδα πανελλαδική ενώ ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ τοπική και φυσικά και αυτο υο σωστότατο επιχείρημα το αγνόησε!
    Τρίτον εξέφρασα τα παραπονα μου για τον τροπο με τον οποίο αρθρογραφεί προσποιούμενος οτι ειναι κάποιος υπάλληλος του ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ!
    Εδω μου απάντησε,το μονο στο οποίο ειχε να πει κατι..., και μου ανέφερε μια φράση του Χαριλάου Τρικουπη που αναφέρεται στον εαυτό του σε 1ο πληθυντικό.
    Αν θες να σου εξηγήσω κύριε ΜΑΚΗ η φράση του Τρικουπη ειναι κατι σαν αυτο που λεμε στις μέρες μας τον ήπιαμε.....
    ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΑΟΣ;
    Επίσης αμα θες να δεις το πως θα χρησιμοποιείς το 1ο πληθυντικό για τον ευτο σου δες λιγο πιο πάνω στο σχόλιο μου που λεω "δεν είπαμε"
    Ετσι χρησιμοποιείται οχι δεν ειπε ο καλύτερος απο όλους ομορφότερος και εξυπνότερος εκδότης της εφιμεριδας μας......
    Για να σε δω τωρα θα απαντήσεις;
    Και αν απαντήσεις θα τιμήσεις τα παντελόνια σου και να αναφερθείς στα ερωτήματα που σου θέτω ή θα αρχίσεις παλι να λες εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν σου μιλάω.....σαν παιδί δημοτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις

    Ανώνυμος10 Ιουνίου 2015 - 4:06 μ.μ.
    Εδω ειναι τα σχόλια τς χθεσινά για να αποδείξω οτι όσα λεω ειναι αλήθεια!
    Για να δω εσυ τι θα πεις τωρα;
    Δεν μιλάω με ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ....

    Ανώνυμος9 Ιουνίου 2015 - 9:33 μ.μ.
    Ρε βραχιολιδη μας δουλεύεις ΕΣΥ μου φαίνεται!
    Στο προηγούμενο άρθρο σου που λες φτάνει πια έρχεσαι σε κάποιες τρομερές αντιφάσεις απο μόνος σου και βάζεις απο κάτω πληρωμένους σχολιαστές να λένε μπράβο και τι καλα που τα λες!
    Κατ αρχας λες οτι δεν μπορεις να προσλάβεις υπάλληλο και μετα γράφεις σαν να υπάρχουν και άλλοι στην εφιμεριδα και ενώ γράφεις ΕΣΥ ο ίδιος απευθύνεσαι στον εαυτό σου με τους χαρακτηρισμούς του στυλ ο εκδότης της εφημερίδας ΜΑΣ
    ΠΟΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ(ΕΣΥ το λες άλλωστε οτι εισαι μόνος σου) ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ?
    Αφού είστε το ίδιο πρόσωπο!!!!!!!!
    Επιπροσθέτως η εφιμεριδα του Αλαφούζου ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.
    Και κατι αλλο.Δεδομενου του μίσους σου για τον Παπάγο και την λατρεία σου για τον Χολαργό σταματάς να εισαι ανεξαρτητος διότι αναφέρεις σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Λυκειο Χολαργου ενώ καμία απο αυτές που γίνονται στο Λυκειο Παπαγου.
    ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ Η ΑΝ ΘΕΣ ΝΑΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

    Απάντηση

    Ανώνυμος9 Ιουνίου 2015 - 9:43 μ.μ.
    Βλέπετε όλοι μου φαίνεται το ήθος του κυρίου Βραχιολιδη.
    Ενώ βλέπει την ανάρτηση δεν μπαίνει καν στον κόπο να απαντήσει.
    Θα μου πείτε τί να πει και αυτός;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΝΤΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!
    Η μόνη απάντηση που θα δώσει αν δώσει...ειναι οτι δεν μιλάει με ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, η συνήθης καραμέλα του...., αλλα στην πραγματικότητα θα ειναι επειδή δεν εχει να πει κατι για αυτα δεν εχει μια λογική αντίκρουση.
    Απογοητευμένος ένας αναγνώστης

    Απάντηση

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ10 Ιουνίου 2015 - 7:42 π.μ.
    Είσαι ο ίδιος ανώνυμος-κουκουλοφόρος σχολιαστής που ζητάς ήθος από μένα ενώ εσύ κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία σου χωρίς να έχεις τον ανδρισμό να πεις το ονοματεπώνυμό σου. Σε ό,τι αφορά στο πρώτο πληθυντινό πρόσωπο που γράφω, όπως ο "εκδότης της εφημερίδας μας", επιβεβαιώνεις ότι είσαι και ηλιθιος και δεν γνωρίζεις τα ισχύοντα. Θυμάσαι ρε άσχετε τη φράση του Χαρίλαου Τρικούπη «ανθ’ ημών Γουλιμής»; Ειπώθηκε τον Απρίλιο του 1895 από τον Χαρίλαο Τρικούπη και αναφερόταν στον ίδιο τον εαυτό του, όταν δεν εκλέχθηκε ούτε βουλευτής και στη θέση του εκλέχθηκε, με διαφορά 4 ψήφων, ο Μιλτιάδης Γουλιμής. Δωσε λοιπόν απάντηση ρε γελοίε; Τι εννοούσε ο Χαρίλαος Τρικούπης όταν μιλούσε στον πληθυντικό και αναφερόταν στον εαυτό του; Αφού έλεγε «ανθ’ ημών Γουλιμής» και με το "ημών" εννούσε τον εαυτό του, πώς το εξηγεί η κούφια σου η κεφάλα; Όταν μάθεις να μιλάς ελληνικά θα καταλάβεις πώς και για ποιους λόγους χρησιμοποιείται σε μερικές περιπτώσεις ο πληθυντικός αν και αναφέρεσαι στον εαυτό σου!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνει ο κύριος Βραχιολίδης και δεν απαντά σε άνευ ενδιαφέροντος,
    σε άνευ σημασίας και σε ανούσια σχόλια.
    Το ίδιο θα έκανα και εγώ.
    Η σύνεση και η σωφροσύνη ανέκαθεν χαρακτήριζαν την ανθρώπινη φύση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σχετικά με την φορολόγηση των πολιτών με εκπλήσσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε μάλλον είσαι Εβραίος και δεν μας το λες γιατί φοβάσαι και συνεχίζεις όλες αυτές τις αερολογίες που κανείς δεν βγάζει άκρη . Οι ΟΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ είναι ΑΤΙΜΗ ΡΑΤΣΑ και έχουν καταστρέψει όλο τον κόσμο . Στην Ελλάδα αυτά τα ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ δεν πληρώνουν φόρους ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και επιδιώκουν εδώ και πολλά χρόνια να μας αφανίσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή