Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΙΟΥΛΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 530): "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!

Μόλις κυκλοφόρησε η έντυπη εφημερίδα μας για τον μήνα Ιούλιο με πρωτοσέλιδο τίτλο "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!!! Πρόκειται για την προδοτική στάση της κυβέρνησης Τσίπρα η οποία...

τσαλάκωσε το περήφανο ΟΧΙ του λαού στο δημοψήφισμα και το μετέτρεψε σε ραγιαδίστικο ΝΑΙ απέναντι στους οικονομικούς δολοφόνους της χώρας. Έσκυψε το κεφάλι στους εγκληματίες της χώρας και έχει το θράσος να μιλάει για έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα από το δολοφονικό πρόγραμμα των αθλίων της ΕΕ!
Όπως γίνεται αντιληπτό το βασικό θέμα της εφημερίδας μας είναι η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα την οποία μπορεί να βρει κανείς και στις σελίδες 2 αλλά και 6 (όπου εδώ υπάρχει πλούσια θεματολογία για το εκρηκτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης) και 7. 
Επίσης, η σελίδα του Μάκη Βραχιολίδη είναι αφιερωμένη στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό και τη δράση της δημοτικής Αρχής αλλά και των εθελοντών δασοπυροσβεστών. 
Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε την εκπληκτική συνέντευξη του πατρός Κλήμη και όσα συγκλονιστικά λέει σε αυτήν.
Η εφημερίδα απόψε και αύριο θα διανέμεται στις επιχειρήσεις, στα ΚΕΠ και στους δήμους, ενώ από αύριο επίσης θα διανεμηθεί μέσω των ΕΛΤΑ στους αναγνώστες-συνδρομητές της. 

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΙΑΜΑΝΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΑΚΗ !!!!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή