Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!!

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία-κόλαφος για τους Έλληνες από τον Τσίπρα. Πρόκειται για μια ακόμα θανατηφόρα (η χειρότερη) συμφωνία, την οποία...


ο Α. Τσίπρας παρουσιάζει ως...έντιμο συμβιβασμό! Πρόκετιαι όμως για την ταφόπλακα στην Ελλάδα, στην αρπαγή της δημόσιας περουσίας της και το ξέσκισμα του λαού με νέες μειώσεις σε συντάξεις, σε υπέρογκη αύξηση της της φορολογίας (αύξηση ΦΠΑ) και εξόντωση των αγροτών! Το μόνο βέβαιο απόαυτή την ιστορία είναι ότι θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες για τους  Έλληνες! Το μαρτύριο συνεχίζεται δίχως τέλος!!!

Αυτή την ώρα, τα καθάρματα της τοκογλυφίας εξαγγέλλουν τον επικήδειο της χώρας μας! 

4 σχόλια:

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ............... ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι το 2025 θα έχουν έρθει 5 εκατ. Ολλανδοί , ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ . Φιλανδοί και άλλα ΑΠΟΒΡΆΣΜΑΤΑ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΉΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ και αφού ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ με ληστρικά χαράτσια εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν καταλάβει την χώρα μας αναίμακτα . ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ με πρώτον τον ΑΛΗΤΗ Σαμαρά . Ο Τσίπρας ότι έκανε δεν το έκανε στην τύχη ήταν όλα σχεδιασμένα . Το συνολικό χρέος της Ελλάδας [εξωτερικό , εσωτερικό και SWAPS ] ξεπερνάει τα 900 ΔΙΣ ΕΥΡΩ και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τα 5.5 εκατ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ............ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ . ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήτες Προδότες Ανθέλληνες πολιτικοί Υπάρχει και η ΝΕΜΕΣΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή