Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση που ψάχνει να βρει τις κατάλληλες...δομές για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σκέφτεται....


και το θέμα των κατασχέσεων-εξπρές στα σπίτια των χρεωστών Ελλήνων, ώστε να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες! Αυτό, άρχισε να διαρρέει μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες μας, υπάρχουν αντιδράσεις εντός του κόμματος, από στελέχη και βουλευτές που διαφωνούν ριζικά με αυτή την λύση!
Αν τελικά πάμε σε τέτοιες εξωφρενικές λύσεις (με τον επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος), τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του λαού από ελληνική κυβέρνηση!  

4 σχόλια:

  1. Είναι καθάρματα και αλήτες οι ξεφτιλισμένοι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΟΙ ΒΡΟΜΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . . ΕΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΣΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκέψου τώρα, να έχεις πληρώσει τα 2/3 του δανείου σου, να σου κατάσχουν το σπίτι για το υπόλοιπο 1/3, να τους χρωστάς μετά από όλα αυτά που τους έχεις ακουμπήσει, κάμποσες ακόμα χιλιάδες ευρώ, γιατί είναι τοκογλυφάρες του κερατά... και μετά από όλα αυτά, να βλέπεις το σπιτάκι που εσύ το έχεις πληρώσει ίσως και τρείς φορές παραπάνω, να το χαρίζουν στον λαθροπακιστανοαφγανομπαγκλατεσιανοισλαμό-πουστα !!!
    Δεν έχει πλάκα η First time left ;;;;;;;
    Πουσταριά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή