Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ 150 "ΣΚΛΗΡΟΙ" ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΗ ΜΥΡΤΩ (;)

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα από το Live info, στη στήλη "Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα" έχει τίτλο "ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ 150 ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ", όπου αναφέρεται στο νόμο Παρασκευόπουλου εξαιτίας του οποίου έχουν αφεθεί δεκάδες επικίνδυνοι κακοποιοί οι οποίοι και...

συνεχίζουν τη δράση τους. Η εφημερίδα αναφέρει την περίπτωση του σκληρού Αφγανού που το 2013 στην Κέρκυρα,  πέταξε από γκρεμό ύψους 10 μέτρων μια νεαρή κοπέλα. Τον έκλεισαν στη φυλακή και μετά από λίγο διάστημα λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου αφέθηκε ελεύθερος για να μεταβεί στη Γερμανία και να δολοφονήσει 19χρπονη φοιτήτρια της ιατρικής στο Φράϊμπουργκ! 
Άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι η προ ενάμιση μηνός απόπειρα σκληρών αλλοδαπών κακοποιών να ληστέψουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον 8ο όροφο πολυκατοικίας. 
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη δημοσίευση του νόμου Παρασκευόπουλο0υ μέχρι και σήμερα έχουν αποφυλακιστεί 150 "σκληροί" κακοποιοί αλλοδαποί, πολλοί από τους οποίους συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση. Το προεδρείο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής κατέθεσε έγγραφη αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχετική με το θέμα. 
Μάλιστα ειπώθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ υπό μορφήν ερωτήματος, αν και ο παραλίγο δολοφόνος της Μυρτώς, ο σκληρός κακοποιός προβλέπεται να αποφυλακιστεί με βάση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου! 
Αυτή είναι η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ! Οι πολίτες στο έλεος των κακοποιών, οι οποίοι αποφυλακίζονται για να μουν στις φυλακές Έλληνες πολίτες!

3 σχόλια:

  1. Ντροπή σας Ρε Καθάρματα Ανθέλληνες βρομο κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κάνουν για να αποσυμφορίσουν τις φυλακές και να φέρουν "συμφόρεση" στους Έλληνες νυκοκυραίους, που πληρώνουν και τους υπέρογκους φόρους τους, για να ζουν στην ανασφάλεια της αριστερής-νεομαρξιστικής-νεοταξικής κυβέρνησης της...συμφοράς!!!
    Θέλουν σαπούνι σχοινί και κρεμάλα...!
    Καμμιά δικαιολογία δεν έχουν τα καθάρματα οι πολιτικάντηδες, διότι δεν έχουν ούτε την στοιχειώδη λογική, για να τους απελάσουν τουλάχιστον στις χώρες τους.
    Και για να προτείνω και κάτι για όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα δολοφονικά "κέρατα" που έχουν εισβάλει στην Πατρίδα μας και εγκληματούν κατά συρροή στον γηγενή πληθυσμό και να φανούν και σε κάτι "εποικοδομητικά χρήσιμο", οι άθλιοι...
    Να τους αμολάνε σε δάση και βουνά και να ασκούνται στην σκοποβολή οι Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικοί. Δεν είναι κρίμα να πηγαίνουν στον "βρόντο" τόσες σφαίρες, στις ασκήσεις του ελληνικού στρατού;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΤΩ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΗΣ ΤΗΝ CIA ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!!!!!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !!!!! ΤΗΝ ΕΛΛΑ;ΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ!!!!!!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΙΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!!!!!ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΝΙΓΗΡΑ ???? ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΠΟΚΟ-ΧΑΡΑΜ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΟΝΑΤΗΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ????? ΑΠΛΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ !!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή