Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ -ΤΥΧΑΙΑ- ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ Σ`ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Αρχικά ο άνδρας τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι ένα αλλοδαπό και μετά...

την καταδίωξη του από την ΕΛΑΣ ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Με την παρουσία εισαγγελέα οι άνδρες της Αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι του δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Εν συνεχεία...

οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, αλλά οι έρευνες της ΕΛΑΣ είχαν ως αποτέλεσμα να βρουν στο σπίτι του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του 50χρονου εντοπίστηκαν 10 πιστόλια, κυνηγητικές καραμπίνες και πολεμικό όπλο. Ο αλλοδαπός που μαχαιρώθηκε τελικά δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο, το οποίο αποτελείτο απο: 1 πολεμικό τυφέκιο 15 πιστόλια 5 κυνηγετικές καραμπίνες ναυτικές φωτοβολίδες. 

https://www.google.gr/search?site=&source=hp&q=ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ+ΠΑΝΟΠΛΟΙ+ΕΤΟΙΜΟΙ+ΓΙΑ+

3 σχόλια:

  1. Λαθρομετανάστης του ξεφτιλισμένου ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτός . Έκαναν την Ελλάδα Γκέτο φονιάδων και Βιαστών οι αλήτες της πρώτης φοράς αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλουν νά κάνουν τήν Ελλάδα,Συρία...αλλά δέν θά τούς βγεί τό σχέδιο.
    Οί νεοέλληνες μπορεί νά είναι στήν πλειονότητά τους ηλίθιοι ευρωραγιάδες,αλλά υπάρχουν μέσα στήν Ελλάδα ΑΟΡΑΤΟΙ πυρήνες ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα Υπήρχαν και θα Υπάρχουν Απόρθητα Κάστρα Εθνικής Αντίστασης του Ελληνισμού Ενάντια στην Ξενόφερτη Κομμουνιστική Φασιστική Αλητεία και στα Ελεεινά Σχέδια των Ξένων Συμφερόντων για τον Διαμελισμό της Ελλάδος . Έναν Ιωάννη Μεταξά θέλει αυτές τις κρίσιμες ώρες η Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή