Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΧΡΗΣ: ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο  Γιάννης Κεχρής το βράδυ της αναγγελίας της υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε σε έργα τα οποία έχουν γίνει στον ενιαίο Δήμο,τα οποία όμως κατήγγειλε είτε ως κακέκτυπα είτε ως έργα στα οποία κατασπαταλήθηκαν πολλά χρήματα. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, χαρακτηρίζοντας το έργο κακό, στο οποίο κυριαρχεί το τσιμέντο, αντί για το πράσινο που θα έπρεπε να επικρατεί. 
Ιδιαίτερη δυσμενή κριτική έκανε και στο έργο της οδού Κύπρου στου Παπάγου, όπως και στο αντίστοιχο ανάπλασης του προαυλίου χώρου της Αγίας Σκέπης, για το οποίο όπως είπε, ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα χωρίς το έργο να είναι καλό και λειτουργικό. 

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε η έντονη κριτική που άσκησε στην ανάπλαση της οδού Φανερωμένης, έργο το οποίο ως δημοτικός σύμβουλος είχε υπερψηφίσει. Όπως είπε ο Γιάννης Κεχρής, κόπηκαν δένδρα, μίκρυναν πάρα πολύ τα πεζοδρόμια για να μεγαλώσει ο δρόμος όπου είναι εξαιρετικά επικίνδυνος μια και πολλοί οδηγοί τον χρησιμοποιούν για να κάνουν ράλι!   
Με την αναφορά του στο έργο της οδού Φανερωμένης, ο Γιάννης Κεχρής, πρακτικά δεν δίστασε να κάνει αυτοκριτική, μια και όπως ειπώθηκε, είναι έργο το οποίο ψήφισε να γίνει, ενώ σήμερα διαπιστώνει ότι έκανε λάθος. Προφανώς, ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος εισάγει νέα ήθη και έθιμα στα αυτοδιοικητικά, χωρίς να φείδεται της αυτοκριτικής, στην προσπάθειά του να αλλάξει την ...τετριμμένη αντζέντα και κυρίως να επιβάλει το ήθος ως οδηγό στον πολιτικό βίο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου