Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!




Τα ντόπια τσιράκια της συμμορίας της Μέρκελ, ξεπουλάνε τον τόπο και τους Έλληνες. 
Η ευρωζώνη, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, αποτελεί μία μπλόφα, μια παγίδα της Γερμανίας και των δορυφόρων της για την κατάκτηση της νότιας Ευρώπης. Η Γερμανία, μαζί με τη συγχορδία της που την αποτελούν η Αυστρία, η Ολλανδία, η Φινλανδία και ο κολαούζος της η Γαλλία, έχουν χώσει στην ευρωζώνη τις χώρες του νότου, δήθεν για καλύτερη οικονομία με ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα. Στην πραγματικότητα όμως, την οποία ήδη βλέπουμε, το νόμισμα αυτό είναι το στιλέτο στα χέρια των εχθρικών προς το νότο κρατών για την πλήρη υποδούλωσή τους.
Τα ντόπια τσιράκια της Μέρκελ, οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Στουρνάρας (μαζί και οι προηγούμενοι: Παπανδρέου, Παπακων/νου, Παπαδήμος) αποτελούν τη συμμορία του ευρώ που έχει αναλάβει να στηρίξει την πολιτική της Γερμανίας. Το ξεπούλημα δηλαδή της δημόσιας περιουσίας της χώρας και την πλήρη καθυπόταξή της στο άρμα της Γερμανίας. 
Όταν λοιπόν ο Σαμαράς μιλάει για λόμπυ της δραχμής, να ξέρετε ότι αυτός και οι συναπρατίζοντες την τρικομματική κυβέρνηση αποτελούν τη συμμορία του ευρώ και της Μέρκελ για το ξεπούλημα της Ελλάδος και των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου