Σελίδες

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Όλα δείχνουν ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Οι μνημονιακές πολιτικές που τσάκισαν τον ελληνικό λαό θα γίνουν η αίτία της διάλυσης των κομμάτων που τις εφάρμοσαν. Αυτό δείχνουν όλα τα στοιχεία.

Κρυφές δημοσκοπήσεις για πρεσβείες και για κρυφούς διαφημιστές συγκλίνουν στις τελευταίες μετρήσεις ενόψει ευρωεκλογών στα πιο κάτω ποσοστά:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. Το ΠΑΣΟΚ... δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%.
 toxwni.gr

5 σχόλια:

  1. Σίγουρα έτσι πρέπει να γίνει.Βατερλώ !
    Και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να επέλθει η Νίκη !
    Όχι της Σαμοθράκης ούτε η Νίκη της απέναντι πολυκατοικίας αλλά η νίκη ενάντια στη μιζέρια ,τη θλίψη,τα μνημόνια,τις αυτοκτονίες και άλλα συναφή που προέκυψαν αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια.Είναι παρήγορο που ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών.Ένας νέος άνεμος θα πνέει στη χώρα ,όχι ούριος ούτε αντίθετος .Σκέτος vertical and horizontal wind shear άνεμος θα είναι αυτός για όσους γνωρίζουν και από αεροπορική ή μετεορολογική ορολογία και μια που πετάω και μικρά αεροσκάφη και γνωρίζω ως ερασιτέχνης χειριστής τα του θέματος ,σας διαβεβαιώ ότι και στις αγορές θα βγούμε και τα οικονομικά θα πάνε καλύτερα (της χώρας) όχι τα δικά μας και γενικά θα βγούμε και από την στενωπό της υποδούλωσης και των μνημονίων .

    ΜΕΤΑ , ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ....................... ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ , ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΡΙΤΖΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ,ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ .
    ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ WIND SHEARS ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ , ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ , ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ !!!
    ΑΝ ΤΟ WIND SHEAR ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΤΕ Η ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΜΕ !!!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ -ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ - ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΑΝ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .

    ΕΙΧΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ 7ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ,ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ,ΜΗΧΑΝΗΣ ,ΣΚΑΦΟΥΣ, ΤΟ ΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 9 ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΟ ECDL ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ !

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .......
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ , ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ !
    ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που θα συνιστούσα είναι όπως σου είπε και ο δάσκαλος σου να προσέχεις πολύ τα windshears (Τσίπρας) γιατί ένα τόσο μικρό αεροπλανάκι (Ελλάδα) μπορούν να το καρφώσουν και να το συντρίψουν. Θα συνιστούσα να γυρίσεις πίσω στο αεροδρόμιο από όπου ξεκίνησες η να επιλέξεις ένα πιο ασφαλές

      Διαγραφή
  2. h--p://www.makeleio.gr/?p=49940

    Λέτε ψέματα. Η πηγή σας έχει παραποιήσει τα στοιχεία της αυθεντικής αρχικής πηγής.

    Αρχική πηγή είναι ο Αθ. Δρούγος.

    Αυτά που γράφετε είναι απλώς μαγειρεμένα ποσοστά. Δεν περίμενα και από εσάς τέτοιου είδους δημοσιογραφία.

    Επίτηδες διάλεξα το μακελειό για να δείξω πως αναπαρήγαγε την είδηση και πως την αναπαράγετε εσείς. Ενώ σας έχω σε εκτίμηση αποδεικνύεται ότι κάποιοι άλλοι "ανυπόληπτοι" κάνουν σωστότερα την δουλειά τους.

    Μην επικαλεστείτε παρακαλώ ως άλλοθι την δική σας πηγή. Είναι ο εύκολος τρόπος αποφυγής.

    Δεν υποστηρίζω την Χ.Α αλλά έτσι όπως κάνετε (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) θα την φτάσετε όντως στο 30%

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλες τις κρυφές δημοσκοπήσεις η Χ.Α. παίρνει από 17 έως 19%.
    Που το βρήκατε το 11-12% ;;;;

    Επιπλέον είναι σαφώς δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές και πάει να σταθεροποιηθεί ως δεύτερο και στις βουλευτικές αν γίνονταν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή