Σελίδες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο "ΥΜΗΤΤΟΣ" ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας και η ετήσια Γενική Συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου «ΑΝΤΙΓΟΝΗ Ν. ΖΟΥΡΟΥΔΗ» Πολυμνίας 44 Χολαργός.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Μαυράκος έκανε απολογισμό των δράσεων του συλλόγου 2012-2013. Ανεπτύχθη ιδιαίτερα η συμμετοχή του  Συλλόγου στη προσπάθεια υλοποίησης του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή, που εντάσσεται στο γενικότερο στόχο που είναι προστασία των Δασικών Εκτάσεων που περιβάλουν τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή στην οποία συμμετέχει και Σύλλογος μας, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας το 2007 για την ακύρωση της σύμβασης εκμίσθωσης του γηπέδου Μπάντμιντον, σε ιδιωτική εταιρεία. Η απόφαση υπ αρ. 1970/2012 της ολομέλειας του Στ.Ε μας δικαίωσε κρίνοντας αντισυνταγματικές τις διατάξεις του ν.3342/2005 που επέτρεψαν τη μετατροπή του Μπάντμιντον από λυόμενη σε μόνιμη  κατασκευή, και ακύρωσε τις δύο οικοδομικές άδειες, με τις οποίες επετράπησαν οι σχετικές διαμορφώσεις.

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλοκτήτης Βεϊνόγλου χημικός ειδικός περιβαλλοντολόγος ενημέρωσε εκτενώς τους παρευρισκόμενους για την ανακύκλωση και την αιθαλομίχλη.

Τέλος έγινε ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις των κατοίκων εναντίον της εγκατάστασης σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας σε διάφορες γειτονιές του Δήμου.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τα θέματα που εθίγησαν και στη συνέχεια διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της διετίας 2014-2015.

 Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας.

 

 

 

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ !!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=ckUDKlpEGPU


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ,Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ,Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή