Σελίδες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΜΟΥΘ!

- Επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Άγγελο Φιλιππίδη
- Η απόφαση των δικαστικών αρχών ήταν ομόφωνη και δεν υπήρξε καμία διαφωνία
- Αυτή η απόφαση δείχνει πως ο κ. Φιλιππίδης έπεισε τις αρχές δεν τελικά δεν απελάθηκε από την Τουρκία
- Διαβάστε τι φέρεται να υποστηρίζει για τα δάνεια από το ΤΤ
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην ισχυρός άντρας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης μετά από μία μαραθώνια απολογία που διήρκησε περίπου εννέα ώρες. 
Ο κ. Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, με πολύ μεγάλη εγγύηση 2 εκατομμυρίων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει. 
Η απόφαση αυτή των δικαστικών αρχών δείχνει πως ο κ. Φιλιππίδης έπεισε τις αρχές πως δεν απελάθηκε από την Τουρκία, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα οικειοθελώς. 
Τι φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο κ. Φιλιππίδης
- Το δάνειο προς επιχείρηση του ζεύγους Γριβέα, που είναι εκζητούμενοι από τις βρετανικές Αρχές, χορηγήθηκε σε μία εταιρεία με καλή εικόνα και πολυετή παρουσία στον χώρο των συνεδρίων.
- Το δάνειο προς στην εταιρεία Alapis, συμφερόντων του προφυλακισμένου για την υπόθεση της Proton bank, επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, χορηγήθηκε με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και σε χρόνο που η εταιρία -παρότι είχε λάβει και άλλο δάνειο 600 εκατ. ευρώ- είχε ήδη προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 460 εκατ. ευρώ. Αναφέρει επίσης πως την επίμαχη χρονική περίοδο η αξία της μετοχής ήταν 24- 26 ευρώ.
- Τα δάνεια προς εταιρίες του ομίλου του Δημήτρη Κοντομηνά είχαν εξασφαλίσεις για την τράπεζα. Χαρακτηρίζει επίσης ο κ. Φιλιππίδης επωφελή για το ΤΤ τη σύμβαση της τράπεζας με τον επιχειρηματία για συνεργασία τους μέσω της εταιρείας Best Line στον τομέα των πιστωτικών καρτών.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι επί διοίκησής του, το ΤΤ απέκτησε υψηλά μερίσματα.
- Τέλος για τα δάνεια σε επιχειρήσεις συμφερόντων Π. Ευθυμίου -για τα οποία εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα σύλληψής του- ο κ. Φιλιππίδης φέρεται να αμφισβητεί τη δίωξη που του ασκήθηκε καθώς, όπως λέει, η δανειοδότηση εξυπηρετείται κανονικά από άλλον επιχειρηματία ο οποίος έχει αγοράσει τις επίμαχες εταιρίες.
newsit.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ;
    ΑΦΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ,ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 47 ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ !
    ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΜΑΙ :) .
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ 1,2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ Κ.Κ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ .
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΟ .
    ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑ .
    ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ .
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    http://www.dailymotion.com/video/x1bose0_%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-1992-2013_news

    ΑπάντησηΔιαγραφή