Σελίδες

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ! ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΣΚΟΥΡΤΗ, ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ...ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΘΟΥΣΑ!
Το συγκεκριμένο γεγονός έχει μαθευτεί σε όλο τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού κι έχει γίνει αντικείμενο πολλών σχολίων. Και αυτό διότι έγινε σε δημόσια εκδήλωση. 
Η κα Σκούρτη άφησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα το πορτοφόλι της πάνω σε πάγκο κατά την διάρκεια κοπής πίτας συλλόγου. Μέχρι να γυρίσει να δει, το πορτοφόλι της είχε ...κάνει φτερά! 
Δίπλα της καθόταν κυρία την οποία είχε επισημάνει. Επειδή η κα Σκούρτη είναι ευγενής, χωρίς να θέλει να προσβάλλει την κυρία, της είπε: "Επειδή γίνεται χαμός εδώ μέσα, μήπως κατά λάθος έβαλες το πορτοφόλι μου στην τσάντα σου χωρίς να το καταλάβεις;".
Η γυναίκα που της είχε βουτήξει το πορτοφόλι, έκανε πως έψαχνε μέσα στην τσάντα της και γυρίζοντας στην Λιούμπα Σκούρτη, της λέει: 'Όχι, δεν σου το πήρα εγώ". 
Η κα Σκούρτη αντέδρασε αστραπιαία: "Δώσε μου να ψάξω εγώ καλύτερα" της είπε και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα άνοιξε την τσάντα και το πορτοφόλι της ήταν μέσα! 

Καταλαβαίμετε τι έγινε; Το περιστατικό διαδόθηκε ευρέως στον Χολαργό-Παπάγου και ήδη σε πολλά πηγαδάκια γίνεται αντικείμενο δυσμενών σχολίων για τη γυναίκα που βούτηξε το πορτοφόλι της κας Σκούρτη και -κυρίως- έκανε την...πάπια ότι δεν το είχε αρπάξει! 

1 σχόλιο:

  1. Εύγε, άργησες μόνο 60 Μέρες για να ΑΝΑδημοσιεύσεις ΚΑΙ αυτή την... είδηση. Από την άλλη λογικό, όταν γνωρίζεις τι σε περιμένει στις υπόλοιπες 90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή