Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ: ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ¨Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ 24ο ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ Η 79η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
jkkgg
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Η Λαική Πολιτοφυλακή σημείωσε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, μεγάλη στρατιωτική νίκη έναντι του εχθρού. Πύραυλος  Grad στόχευσε τις θέσεις του 24ου τάγματος  πυροβολικού και της 79ης μεραρχίας αντίστοιχα, στο χωριό Zelenopolem στο Sverdlovsk της περιφέρειας Lugansk. Ο Ποροσένκο υποσχέθηκε σκληρή εκδίκηση.
ljbljb
Το RT αναφέρει ότι σκοτώθηκαν από 30 έως 50 άνδρες του ουκρανικού στρατού  ενώ επίσημα το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας επιβεβαίωσε το θάνατο  μόλις 19 ατόμων . Ο επικεφαλής της Ασφάλειας Πληροφοριών της Εθνοφρουράς,  Yuri Stets δήλωσε στους δημοσιογράφους:
Περίπου 20 στρατιώτες σκοτώθηκαν από την πολιτοφυλακή  κοντά σε σημεία ελέγχου στον οικισμό Rovenky στην περιοχή του Λουγκάνσκ”
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΤΟ ( “ΑντιΤρομοκρατική Επιχείρηση”) Vladislav Seleznev, αλλά αρνήθηκε να δώσει άλλα στοιχεία .
Eνώ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Vladimir Parasyuk γνωστός  maidan  ακτιβιστής  έγραψε:
“Μόλις έλαβα πολύ δυσάρεστα νέα. Σήμερα στις 5:00 π.μ. κοντά στο χωριό Zelenopole στο  Lugansk ένας μεγάλος αριθμός των παιδιών μας του 24ου μηχανοκίνητου τάγματος,  σκοτώθηκαν και τραυματίσθηκαν. Δεν υπάρχει επικοινωνία, σύνδεση. Βοήθεια δεν έρχεται. “
10525881_702139076506739_654428512751582264_n
Σύμφωνα με  ανεπίσημα στοιχεία, εκτός των 30 νεκρών στρατιωτών τραυματίστηκαν και περίπου 100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Ο Konstantin Polyakov, ο οποίος υπηρετεί στην 79η μεραρχία, είπε ότι “από το πρώτο τάγμα δεν έμεινε κυριολεκτικά τίποτα”.
Σήμερα, ο σύμβουλος του υπουργείου εσωτερικών της Ουκρανίας,  Zoryan Shkiryak είπε κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ενημέρωσης ότι”υπάρχουν πληροφορίες για περίπου 30 νεκρούς, αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα”.

2186994
Μετά από αυτήν την ταπεινωτική ήττα, ο κ. Poroshenko είχε συνάντηση με τους επικεφαλείς των αρμόδιων στρατιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας .  Φανερά εκνευρισμένος δήλωσε (Itar-Tass/RT):
“Για το θάνατο κάθε δικού μας στρατιώτη θα πληρώσουν με δεκάδες και  εκατοντάδες  δικούς τους»
Ο ουκρανικός στρατός αντεπιτέθηκε σήμερα εκτοξεύοντας ρουκέτα κοντά στα γραφεία της  Λαικής Δημοκρατίας  του Lugansk όπου  στεγάζεται και γραφείο της πολιτοφυλακής της πόλης. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα θύματα της επίθεσης.
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΚΟΒΩ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ !
    ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή