Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΧΩΡΙΣΕ Η ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΝΔ)

Ξινή φαίνεται πως βγήκε στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, η πρόσφατη κόντρα της με την Χρυσή Αυγή για το αν είναι Εβραία: Όπως αποκαλύπτει το Κυριακάτικο "Πρώτο Θέμα" η εβραϊκής καταγωγής (από τη μαμά της) βουλευτίνα των Ιωαννίνων χώρισε πολύ άσχημα από τον σύζυγό της ( με τον οποίο έχουν έναν γιό τον Χρηστάκη), επειδή της ζητούσε εκβιαστικά 300.000 ευρώ για να μήν αποκαλύψει τα μυστικά της!..
Ποια είναι όμως η κα Ασημακοπούλου; 
Δείτε τι γράφει η ίδια στο βιογραφικό της:
"Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1967.
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμη με το Βασίλη Παπαϊωάννου με τον οποίο έχει ένα γιο.
Επάγγελμα: Οικονομολόγος – Νομικός.
Σπουδές:
•    Bachelor of Arts στα Οικονομικά από το Bryn Mawr College, Πολιτεία Πενσυλβάνιας, ΗΠΑ.
•    Doctor of Law, Νομικά με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις (specialization in International Legal Affairs) από το Cornell University. Πολιτεία Νέας Υόρκης, ΗΠΑ.
•    Εξειδίκευση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα: London School of Economics, Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και Institut d’ Etudes Francais d’ Avignon.
Ξένες γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Ισπανική.
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
Εξελέγη βουλευτής Ιωαννίνων με τη ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Είναι η μοναδική γυναίκα που έχει εκλεγεί Βουλευτής στα Ιωάννινα.
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
•    Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας"
Δεν πρόλαβε να αφαιρέσει από το site της το "Έγγαμη με το Βασίλη Παπαϊωάννου" αλλά θα το αφαιρέσει και αυτό. 
Δείτε όμως τι γράφουν τα Νέα Κερασινίου (neakeratsiniou.blogspot.gr) για την κα Ασημακοπούλου: 
"Σχόλια για τις σπουδές της
Στο βιογραφικό της δηλώνει Διπλωματούχος Οικονομολόγος του Πανεπιστημίου Bryn Mawr της Πενσυλβάνια με Μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική με ειδικότητα στις Διεθνείς Νομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης. Κακεντρεχής αναγνώστης του Google έψαξε το βιογραφικό της και γράφει:
«Στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της http://www.asimakopoulou.gr/bio.php η κυρία Άννα Ασημακοπούλου αναφέρει ότι έλαβε πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Bryn Mawr. Έψαξα όλα τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ αλλά δεν βρήκα να υπάρχει Πανεπιστήμιο με αυτό το όνομα. Πιθανότατα, η κ. Ασημακοπούλου θα εννοεί το Κολλέγιο Bryn Mawr College http://www.brynmawr.edu στην Πολιτεία της Πενσυλβανίας, το οποίο και αναφέρει ως... Πανεπιστήμιο!

Επειδή όμως είναι άλλο πράγμα το Πανεπιστήμιο και άλλο το Κολλέγιο, είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως γίνεται η κ. Ασημακοπούλου να εμφανίζεται ως οικονομολόγος και ταυτόχρονα και ως δικηγόρος. Το αναφέρω αυτό γιατί όπως γράφει σπούδασε σε προπτυχιακό επίπεδο οικονομικά (σε Κολλέγιο) και εν συνεχεία σε μεταπτυχιακό επίπεδο Νομικά. Όμως ο μεταπτυχιακός τίτλος, είναι τίτλος εξιδείκευσης σε κάποιο»...".

Εμείς πάντως στο διαδίκτυο βλέπουμε  φωτογραφίες της κας Ασημακοπούλου με τον κο Σαμαρά, η μία από τις οποίες είναι παρεξηγήσιμη.
Δείτε πώς κοιτάζει τον Πρωθυπουργό η κα Ασημακοπούλου. Με τι βλέμμα! Πάντως, αν εγώ ήμουν σύζυγος της κας Ασημακοπούλου, θα την χώριζα αμέσως από αυτή και μόνο τη φωτογραφία! 

 Ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, μπορεί να έχει πολλές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό. Αλλά όχι και τέτοιο βλέμμα που σκοτώνει κυρία Ασημακοπούλου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου