Σελίδες

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ...

Σας αποστέλλουμε συνημμένο το γράφημα με την κατηγορία κινδύνου(4) εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς για αύριο 12/8/2014.Όπως γνωρίζετε η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ από τις 00.00 εως τις 24.00 τίθεται σε 24ωρη γενική επιφυλακή με τα 2 αυτοκίνητά της σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και συνεχείς και διαρκείς βάρδιες επιτήρησης του δάσους. Για την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας, σας ενημερώνουμε ότι όπως συμβαίνει κάθε φορά με αντίστοιχο στάδιο επιφυλακής έχει επιβληθεί περιορισμός στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στον Υμηττό και σε όλους τους ορεινούς όγκους της Αττικής.Ο περιορισμός ισχύει καθ'όλη την διάρκεια του σταδίου 4. Η απαγόρευση κυκλοφορίας στον τομέα μας ισχύει από το κοιμητήριο Παπάγου και προς τα πάνω στο βουνό. Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ ζητάει την κατανόηση και τον σεβασμό της απαγόρευσης από τους συμπολίτες μας, επισημαίνοντας πως το μέτρο επιβάλλεται κυρίως για την δική τους ασφάλεια αλλά και για την απολύτως ανεμπόδιστη κίνηση πυροσβεστικών μέσων στο βουνό σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.

Για την ΔΑΠΑΧΟ 

2 σχόλια:

  1. Βλεπω οτι η παρεμβαση των 4 παραταξεων εκανε καλο. Η ΔΑΠΑΧΟ αρχισε να δουλευει και καθε μερα βλέπουμε καποια δραστηριοτήτα της και ανακοινωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι για την οξυδέρκειά σας. Ευτυχώς που το καταλάβατε εσεις και μας το επισημάνατε για να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα κι εμείς οι ανόητοι. Πράγματι η παρέμβαση των 4 έκανε την ΔΑΠΑΧΟ να εγκαταλείψει τους χαμηλούς τόνους και να αρχίσει να παρουσιάζει δημόσια την δουλειά της για να μην υπάρχει χώρος για φήμες και αερολογίες. Με αυτό τον τρόπο μεταξύ άλλων βοηθά και τους 4 να διατηρήσουν στοιχειωδώς την αξιοπιστία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή