Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β' ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ! "ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ"

Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!
Αναφορικά με τις τελευταίες, ραγδαίες εξελίσεις που σημειώνονται στον λόφο Καστά της Αμφίπολης, αλλά και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες για τη  Βεργί,α ο ερευνητής κ. Ανδρουτσόπουλος, δήλωσε: 
"Κατόπιν σχετικών ερευνών από ανθρωπολόγο  του Πανεπιστημίου  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   ο  ένοικος του Τύμβου  δεν ανήκει στον Φίλιππο Β’. Κι αυτό γιατί  φαίνεται  ότι  ο 45ρηs άνδραδεν είναι   τυφλός   και χωλόs. Επομένωs  ορθώs επιμένω  ότι   ο Φίλιππος Β’ είναι στην ΠΕΛΛΑ. Το ίδιο η  ΟΛΥΜΠΙΑΣ  ,-όπως και  ο αναμορφωτής  τηs-,  ΑΡΧΕΛΑΟΣ Α’. Εδώ πρέπει να ενημερώσω τουs αρμόδιουςs το  εξής: Eκεί  στην  Πέλλα, γιατί αμφιβάλλουν, αφού τα ευρήματά τουs  μπορούν να τα  αξιοποιήσουν με την  ίδια μέθοδο του   ΕΛΛΗΝΑ ανθρωπολόγου.  Αναμένουμε αποτελέσματά τους.  ΌΣΟΝ  για τον Τύμβο Καστά, η  αποκάλυψη του ενοίκου πλησιάζει. Εάν ευρεθεί η ΡΩΞΑΝΗ,  θα πρέπει  να  ερευνηθεί και ο έτερος υποδειχθείς  υπ’ εμού νοτιότερος  κατά 12 στάδια [2225,4 μ.], Τύμβος". 

5 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,Ε ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

    ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε εαν ησουν ε-ξυπνοs ΕΛΛΗΝΑΣ,τοτε θα χαιροσουν να βρισκουν συμ-πατριωτεs σου,αρχαιολογικα θεματα κι αs μην ειναι ...Καθηγητεs με ...καρεκλεs και " τιτλουs ".Περιμενε .///

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ , ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΣΥ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ,ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ .

      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRAND CANYON .
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΕΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
      ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ,ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .

      ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ,ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ .ΕΤΣΙ ΟΡΘΑ -ΚΟΦΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ,ΤΟ ΛΕΩ.

      ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

      ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ .

      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ;
      ΑΛΛΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά έλα που θέλουν να δείξουν την μουράκλα τους!Και ο καλύτερος τρόπος,είναι να βγαίνουν και να λένε τις παπαρολογίες τους,στο κάτω-κάτω,έχουν κάποιες πιθανότητες να πέσουν μέσα.Όλοι αυτοί είναι γνωστοί με τον παλιό όρο ''ξερόλες''και εκφράζονται γνωμοδοτόντες επί παντώς επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ " ΜΟΥΡΗ " ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή