Σελίδες

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗΣ: ''ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ"!

Τα μαγαζιά στην Αθήνα και στην περιφέρεια ήταν ανοιχτά χτες Κυριακή. Στο κέντρο της Αθήνας, στο Mall αλλά και σε προάστια, όπως στο Περιστέρι και το Αιγάλεω γινόταν χαμός από κόσμο! Οι περισσότεροι από το καταναλωτικό κοινό θέλουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές! 
Αυτή είναι η εικόνα που σχηματίσαμε κάνοντας μια βόλτα στην αγορά! 
Και μετά σου λέει υπάρχει οικονομική κρίση! Οι Έλληνες ή είναι γκα-γκα...


ή έχουν λεφτά, οπότε καλά τους κάνει ο Σαμαράς και τους βάζει συνέχεια φόρους! Μην αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ή ότι μόλις παίρνουν τον μισθό ή τη σύνταξη την καταθέτουν απευθείας στον ΕΝΦΙΑ! Οι Έλληνες, όχι μόνο πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ αλλά είχαν και περίσσευμα που το κατέθεσαν στα καταστήματα, χτες Κυριακή! 
Όταν μάλιστα ρωτήσαμε έναν πολίτη "γιατί θέλετε να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις Κυριακές; Δεν σας μένει χρόνος να ψωνίσετε τις υπόλοιπες μέρες;", μας απάντησε αφοπλιστικά: "Μα τι λέτε; Ειδικά αυτή την εβδομάδα πληρώναμε τον ΕΝΦΙΑ και είχαμε άλλες υποχρεώσεις"
Γι' αυτό ο Σαμαράς είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός! Μπράβο του! 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα παρατηρητή μου.
    Έχεις απόλυτο δίκιο.
    Μεχρι να ξεβολευτεί και ό τελευταίος Έλληνας, δηλαδή να έρθει στην κατάσταση να μην έχει να την βγάλει έστω και μιά μέρα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
    Έχουμε γίνει τόσο εγωιστές και υπερήφανοι που εφόσον εμείς ακόμη έχουμε για να την βγάλουμε δεν μας ενδιαφέρει που μερικοί αδερφοί διαμαρτύρονται και φωνάζουν γιατίι πραγματικά δεν έχουν να την βγάλουν.
    Έτσι πρέπει να έρθουμε όλοι στην ίδια κατάσταση για να ξεσηκωθούμε, και να είμαστε σίγουροι πως ό Θεός θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο γιατί το ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι είναι εντελώς λάθος η ερμηνεία του φαινομένου. Το γεγονός ότι ο κόσμος κυκλοφορούσε στα ανοιχτά καταστήματα δεν σημαίνει ότι ψώνιζε κιόλας ή ότι θα έχει να ψωνίσει και την επόμενη ημέρα. Αφού είστε δημοσιογράφοι ψάξτε τους ετήσιους τζίρους των καταστημάτων για να βγάλετε συμπέρασμα και μην αναπαράγετε αυτά που θέλει το υπουργείο. Όπως και να έχει τα καταστήματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι κλειστά τις Κυριακές γιατί σε αυτά δουλεύουν οι μάνες μας, οι πατεράδες μας, τα παιδιά μας και δικαιούνται το ανθρώπινο ωράριο για το οποίο σκοτώθηκαν άνθρωποι. Όσοι πηγαίνουν και ενισχύουν αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο να σκέφτονται ότι θα έρθει και η δική τους σειρά να δουλέψουν τις Κυριακές. Είναι επιβεβλημένο το σαμποτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή