Σελίδες

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑ...ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΟΧΙ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΘΕΟ!

"Γιατί", λένε, "ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ορκίστηκε με πολιτικό όρκο; Άρα είναι άθεος"! 
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Στον Χολαργό για παράδειγμα, ο Νίκος Στάππας, εκλεγμένος σύμβουλος με τις 8Προτάσεις ορκίστηκε με πολιτικό όρκο πλάι στους Συριζαίους και του ΚΚΕ, όχι γιατί είναι άθεος, αλλά αντίθετα επειδή είναι πολύ θρήσκος. Ερμηνεύοντας με ακρίβεια την Αγία Γραφή που λέει "ου λήψει το όνομα του Κυριίου του Θεού σου επί ματαίω " δεν ορκίζεται ποτέ στο όνομα του Χριστού. 
Μήπως λοιπόν το ίδιο συμβαίνει και με τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής, Σταθόπουλο; Δεν είναι απίθανο. Πάντως, ως γυναικολόγος που είναι και ερχόμενος συχνά με το θαύμα της ζωής μέσω της εγκυμοσύνης των γυναικών που κουράρει, είναι βέβαιον ότι έχει του Θεού την πίστη μέσα του, έστω κι αν δεν το δηλώνει επισήμως. 
Δείτε λοιπόν τον Δήμαρχο να ασπάζεται το χέρι του ιερέα κατά την αρτοκλασία των Αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής! 



Διανομή εὐλογημένου ἄρτου τῆς ἀρτοκλασίας. Δίπλα στό Δήμαρχο ἡ Ἀντιδήμαρχος Τεχνικῶν ᾽Υπηρεσιῶν  κ.  Ἐλισάβετ Πετσατώδη καί ὁ κ. Δημ. Μπεθάνης (Ἀντιπρόεδρος τοῦ Συλλόγου Κατοίκων Τσακοῦ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου