Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΛΟΥΛΙΕΣ
Η εφημερίδα μας εντός των επόμενων ημερών, μετά τη συγκέντρωση δεκάδων υπογραφών από δημότες του Χολαργού-Παπάγου θα φέρει το θέμα της ανέγερσης του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο δημοτικό συμβούλιο. 
Θα ζητήσει από τη δημοτική αρχή να πράξει τα δέοντα ώστε να ανεγερθεί επιτέλους ο ανδριάντας του μεγάλου στρατηλάτη στο τέρμα του Χολαργού και συγκεκριμένα στην πλατεία Ευρώπης (τέρμα λεωφορείων). 


Σε μια εποχή που η Ελλάδα βάλλεται από εξωχώριους εχθρούς, σε μια εποχή που οι πολιτικοί μας είναι πιο αναξιόπιστοι από ποτέ, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι αυτός που συνεγείρει και συγκινεί όσο ποτέ τον λαό μας. Ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλος ο πλανήτης άρχισε πάλι ν΄ασχολείται με τον Μέγα Αλέξανδρο με αφορμή το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης στο οποίο πολλοί πιστεύουν ότι ευρίσκεται θαμμένος ο μεγάλος Μακεδόνας στρατηλάτης. 
ό
Όταν οι Σκοπιανοί που αυτοαναγορεύονται σε  "Μακεδόνες" έχουν στήσει εδώ και 4 χρόνια το άγαλμα του Έλληνα στρατηλάτη κι έχουν ονομάσει το αεροδρόμιό τους σε "Μέγα Αλέξανδρο" και την ίδια ώρα οι Έλληνες πολιτικοί αποδεικνύονται μηδαμινοί και ανίκανοι, χωρίς να έχουν ενδιαφερθεί για την ανέγερση ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, ο δήμος Παπάγου-Χολαργού μπορεί να πάρει στα χέρια του την κατάσταση. Οφείλει ν' αναλάβει τη σημαντική πρωτοβουλία και να κατασκευάσει ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο αρχαίος δήμος του Χολαργού που συνδέεται απευθείας με την ένδοξη ιστορία του ελληνισμού και της αθηναϊκής δημοκρατίας του Περικλέους μπορεί και πρέπει σήμερα να πρωτοπορήσει τοποθετώντας μεγάλο ανδριάντα του Μακεδόνα στρατηλάτη. 
Η Αντιδήμαρχος κ. Παρίση, της οποίας ο σύζυγος είναι Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ & ΘΡΑΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ και προ τριετίας είχε δεσμευτεί για την ανέγερση ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μπορεί να ξαναδεί με ζέση το θέμα και να συνδράμει στην ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου έργου. 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ.
    ΑΝΤΕ ΣΙΧΤΙΡΙΑ .

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ;

    ΠΟΙΟΣ ;
    ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η 17η Νοεμβρίου,θα μετονομαστή σε ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!Αντε να τελειώνουμε και με την παραμύθα του Πολυτρεχνείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O STAIKOS POY UA TO EBAZE TON ADEIASAN TON ANURVPO NA MAS PEI H K PARISH TI EGEINE ?? ? O STAIKOS EKANE OTI MPOROYSE O ANURVPOS KAI MPRABO TOY GIA THN MEGALH PROSFORA STOY PAPAGOY .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη εδώ το Χαϊδάρι εδώ και αρκετό καιρό έβαλε την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται απέναντι στο ΨΝΑ στο Δαφνί. Επιβάλλεται και στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου να μπει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η οδός 17η Νοεμβρίου να ονομαστεί σε Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Αν δεν γίνει κάτι από τον Δήμο, θα κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή