Σελίδες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

SIMONE LE BARON: "Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ"!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Αρβελέρ ότι "δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων", η εκπληκτική Simone Le Baron που μας κάνει  να την αγαπάμε όλο και περισσότερο, έκανε την παρακάτω δήλωσηυ-καταπέλτη για την κα Αρβελερ:

Η αποβλάκωση των λαών ξεκίνησε στη δύση πριν από 40 χρόνια άρα στη Γαλλία με το Ζισκάρ πρώτος. Τελείωσα το 1970 το λύκειο (τότε είχαμε 7 χρόνια λύκειο αν είχαμε κλίση για τα γράμματα, οι άλλοι πηγαίνανε στο γυμνάσιο): το τελευταίο χρόνο είχαμε για το baccalauréat ως σπουδαιότερο μάθημα, με 6 ώρες την εβδομάδα, φιλοσοφία. Μπορούσαμε επίσης να διαλέξουμε αρχαία ελληνικά εγώ έκανα 7 χρόνια λατινικά. Από το 1974 και πέρα η Σορβόνη και το γαλλικό ινστιτούτο της Αθήνας έγιναν όργανα της γαλλικής κομματοκρατίας. Έβαλαν την Αρβελέρ στη Σορβόνη γιατί είναι Εβραία ανθελληνίδα. Τότε ξεκίνησε το σχέδιο εθνοκτονίας της Ελλάδος με πράκτορες ανθέλληνες Έλληνες ή μη. 

5 σχόλια:

 1. Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο.
  "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η κ.Αρβελέρ ψάχνει ακόμα για τα ψαροκόκαλά της στο μνημείο της Αμφίπολης. Μετά θα πάει για μια γενική επιμόρφωση και αναμόρφωση στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν καταλαβαίνω γιατι απορείτε όπως δεν καταλαβαίνω το ρεπορτάζ που το παρουσιάζουν σαν έκπληξη κατι σαν κενούριο. Αυτό έλειπε το Αρβελέρ να ειναι Ελληνικό. Χρόνια τωρα το φωνάζουμε αλλα έμεινε άραγε και κανένας Έλληνας να το καταλάβει( απο τους καρεκλάτους πολιτικούς βέβαια ενοώ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτη η δηλωση δεν εγινε ποτε απο τη simone le baron. Καλο ειναι να ειστε προσεκτικοτεροι σε αυτα που δημοσιευετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δημοσιεύουν οτι θέλουν να ακούνε και να διαβάζουν παραποιόντας τα πάντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή