Σελίδες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ: ΕΦΑΠΑΞ ΦΟΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΖΗΤΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ- ΖΗΤΙΑΝΟΙ!
Η Realnews αποκαλύπτει το απόρρητο e-mail της τρόικας, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι δανειστές απαιτούν να επιβληθεί νέος φόρος με βάση το περιουσιολόγιο!
Πρόκειται για την ταφόπλακα στους Έλληνες από τους οποίους θα τα αρπάξουν όλα! Μέχρι και 25% εφάπαξ εισφορά στους τοκογλύφους. 
"Έχεις τόση περιουσία; Δώσε το 25% εδώ και τώρα", θα διατάσσουν οι τοκογλύφοι και θα ξεγυμνω΄νουν τον λαό. |Γιατί την απέκτησες; Πρέπει να μας δώσει τόσα"! ΑυτΌ είναι το επόμενο βήμα των οικονομικών δολοφόνων! Μάλιστα, όσοι δεν έχουν δηλώσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, αυτά θα κατάσχονται!!!
Οι τροϊκαν οί εγκληματίες, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο ysterografa.gr , ανάμεσα στις προτάσεις-σοκ που κάνουν συμπεριλαμβάνονται: Αύξηση όλων των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ, ακόμα και στα φάρμακα – μείωση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και επιβολή εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για την υπαγωγή στη ρύθμιση – Κατάσχεση των ποσών άνω των 1500 ευρώ από μισθούς και συντάξεις για οφειλές στο Δημόσιο – Κατάργηση όλων των πρόωρων συντάξεων – Κατάργηση όλων των τμημάτων της σύνταξης που δεν ανταποκρίνονται στις καταβαλλόμενες εισφορές – Επιβολή ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για την καταβολή των κύριων συντάξεων και κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου