Σελίδες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ... ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ...ΣΑΡΩΝΕΙ!

Το είπαμε ότι όποιος Δήμαρχος αναλάμβανε την πρωτοβουλία αυτή θα έκανε την κίνηση-μάτ και θα σάρωνε! Όταν πριν από δυόμισι χρόνια είχαμε μιλήσει στον τότε Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη και τον είχαμε ωθήσει...


 να πραγματοποιήσει το"κίνημα της πατάτας" και των άλλων προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, ο δήμαρχος ήταν αρνητικός. Αρπάξαμε την ευκαιρία εμείς ως εφημερίδα και με τα δικά μας, πενιχρά σε σχέση με τον Δήμο, μέσα, μπορέσαμε και κινητοποιήσαμε πολύ κόσμο που έδωσε το παρών στην εκστρατεία χωρίς μεσάζοντες. Δείτε εδώ πώς είχαμε κινητοποιήσει τον κόσμο.
από το χθεσινό κίνημα του Ηλία Αποστολόπουλου
Η εφημερίδα μας, τον Μάρτιο του 2012 έφερε πατάτες και λάδι, ενώ και ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου κινητοποίησε παραγωγούς αυγών, ελιών ρυζιού και άλλων οσπρίων, έτσι  που η πρώτη επιχείρηση με φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς ήταν γεγονός. Σημείο έκθεσης των προϊόντων ήταν το νταμάρι Χολαργού, πίσω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. 
Εκατοντάδες κόσμου αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του δήμου


Μετά, την σκυτάλη πήρε το Δίκτυο Πολιτών, για να φθάσουμε στη χθεσινή μέρα όπου ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έκανε πράξη το κίνημα χωρίς μεσάζοντες, με τεράστια επιτυχία. Απίθανα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές προσέλκυσαν εκατοντάδες καταναλωτές. Η πρωτοβουλία του Ηλία Αποστολόπουλου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έπεται συνέχεια. 
τεράστια ποικιλία προϊόντων έφερε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Μπράβο Δήμαρχε! 

Υ.Γ. Τελικά για μια ακόμη φορά η εφημερίδα μας απέδειξε ότι είναι ο πραγματικός και o πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη (αλλά και της Επιχείρησης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου