Σελίδες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ



ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


            Σήμερα 7/12/2014, η ομάδα μας στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών Αττικής, παίζοντας τον πιο κρίσιμο μέχρι σήμερα αγώνα και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 6-0 τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου και, έτσι, προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση των οκτώ.

            Τις προηγούμενες φορές, πέρυσι και πρόπερσι είχαμε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Ας ελπίσουμε ότι και φέτος θα κάνουμε κάτι ανάλογο. Πάντως, οι μικροί μας παίκτες έχουν όλη τη διάθεση να αγωνισθούν με ωριμότητα και να κάνουν το καλύτερο, παίζοντας εναντίον εξίσου ισχυρών ομάδων!


            Η τελική φάση θα περιλαμβάνει τρία κανονικά παιχνίδια και αγώνες μπαράζ σε κάθε ισοπαλία και θα διεξαχθεί στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου σε χώρο που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

            Βασικά Τμήματα
            -           Τετάρτη 18.00-20.00: Αρχάριοι.
            -           Τετάρτη 19.00-21.30: Ημιπροχωρημένοι και Προχωρημένοι.
            -           Σάββατο 18.00-20.00: Αρχάριοι.
            -           Σάββατο 19.00-22.00: Ημιπροχωρημένοι και Προχωρημένοι.

            Ειδικά Τμήματα
            -           Παρασκευή 19.00-22.00: Μικτό Τμήμα, ανεξαρτήτως γνώσεων και ηλικίας. Στο Τμήμα αυτό δεν παραδίδονται μαθήματα, αλλά οι μαθητές εργάζονται υπό την επίβλεψη του Προπονητή τους, επιλύοντας σκακιστικά προβλήματα – ασκήσεις. Επίσης, από καιρού εις καιρόν οι τρεις ώρες του Τμήματος θα διατίθενται για τη διεξαγωγή αγώνων.
            -           Παρασκευή 19.00-20.00: Τμήμα νέων μικρών μαθητών για την ολιγοήμερη προετοιμασία τους με σκοπό τη γρήγορη ένταξή τους σε κάποιο από τα Βασικά Τμήματα. Λειτουργεί παράλληλα και στα πλαίσια του πιο πάνω Τμήματος 19.00-22.00 της ιδίας ημέρας.

            Αγώνες
            Κάθε Κυριακή πρωί και ενίοτε απόγευμα Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής.

            Όλα τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του Προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Ιωάννη Παναγάκου και των συνεργατών του και παραδίδονται στον παραπάνω χώρο που μας διέθεσε ευγενικά ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Οι γονείς συμμετέχουν συμβολικά στα έξοδα καθαριότητας και αγοράς επάθλων για τα παιδιά, καθώς και για οτιδήποτε άλλο από τα λειτουργικά έξοδα της Σκακιστικής μας Ακαδημίας επιθυμούν.

            Σχετικό video (οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ στην τηλεόραση):
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννη Παναγάκο) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου