Σελίδες

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΩ ΣΑΣ ΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ

Προκλήσεις από την Γερμανία, λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup της ερχόμενης Τετάρτης, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος της Άγγελα Μέρκελ να αναφέρει πως πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να ...

σταματήσει να στρέφει την μία χώρα της Ευρωζώνης κατά της άλλης.


Δεν είναι απλά ένα σημαντικό στέλεχος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος. Ο Φόλκερ Κάουντερ αποτελεί το νούμερο 2 του κόμματος της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγγελα Μάρκελ και μάλιστα είναι και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Όπως ανέφερε το mega, σε δηλώσεις του στο Spiegel, υποστηρίζει τα εξής: "Οι Έλληνες έχουν προσβάλει την Καγκελάριοκαι την χώρα μας στο παρελθόν. Πρέπει τώρα να το πω καθαρά. Η Γερμανία έσωσε τους Έλληνες μέσα από τα ερείπια. Είναι καιρός η ελληνική κυβέρνηση στο σύνολό της να σταματήσει αυτές τις πρακτικές και να μην προσπαθεί να στρέψει την μία χώρα της Ευρωζώνης κατά της άλλης... Η πρότασή μας παραμένει. Πάρτε επιτέλους φόρους από τους πλούσιους". 

Η στιγμή βεβαίως των δηλώσεων αυτών δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού τις τελευταίες ημέρες η Γερμανία δείχνει να τηρεί μία άκαμπτη στάση σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος, ενώ ακόμη την Τετάρτη θα διεξαχθεί το μεγίστης κρισιμότητας, έκτακτο Eurogroup. 



hellas-now.com (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου