Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΚΟΛΥΔΑΣ: "ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"! ΑΡΝΙΑΚΟΣ: "ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ"!

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μετεωρολόγους Θοδωρή Κολυδά και Τάσο Αρνιακό, ανάμεσα δηλ. στο MEGA και στον ΑΝΤΕΝΝΑ! 
Ο μεν Θ. Κολυδάς έχει δηλώσει και επανέλαβε με επιμονή χθες βράδυ...


στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ότι η αναμενόμενη έλευση της κακοκαιρίας θα είναι μια μετεωρολογική βόμβα με έντονες χιονοπτώσεις ειδικά στην Εύβοια και στην Αττική, με τα πολλά χιόνια να φτάνουν και στο κέντρο της πρωτεύουσας. 
Αντίθετα, σήμερα το πρωί ο Τάσος Αρνιακός εμφανίστηκε να διαψεύδει τον συνάδελφό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι σε καμία περίπτωση αυτό που θα έρθει δεν θα είναι μετεωρολογική βόμβα, κάνοντας μάλιστα παραλληλισμό με τα χιόνια του 2008 στην Αθήνα, όπου τότε ναι, πράγματι είχαμε μετεωρολογική βόμβα. Διευκρίνισε δε ότι τα χιόνια που θα πέσουν στην Αττική θα είναι λίγα και θα το στρώσει μόνο από το ύψος της Αττικής οδού και πάνω! Απέκλεισε το ενδεχόμενο να χιονίσει ή να το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως φαίνεται λοιπόν, η Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) δεν εκδίδει ένα ενιαίο δελτίο αλλά ο κάθε μετεωρολόγος κάνει τις δικές του προβλέψεις/ερμηνείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου