Σελίδες

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ SIEMENS ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS!
Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της σημερινής Kontra News σπάει κόκαλα! Ο πρώην επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της Siemens Γιoαχίμ Νόιμπέργκερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μόναχο. Ο θάνατός του...


αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η ζωή του Χριστοφοράκου είναι σε κίνδυνο. Γι' αυτό και η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει την προστασία του πριν ζητήσει την  έκδοση του πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα. Κάποιοι που φοβούνται ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα ξανανοίξει τον φάκελο της Siemens, δεν θέλουν να μιλήσει ο Χριστοφοράκος και πολύ περισσότερο να αποκαλύψει τα ονόματα των λαδιάηδων πολιτικών που τα άρπαξαν από τη Siemens και διέλυσαν τη χώρα. 
Όπως αναφέρει η Kontra News η ιστορία με τα μαύρα χρήματα της Siemens στο ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει ακόμη πολύ βάθος και μπορεί να αποκαλυφθούν και νέα στοιχεία. Ο Χριστοφοράκος είναι αυτός που ξέρει πολλά και κυρίως ξέρει πόσοι Έλληνες τα πήραν από τα γερμανικά ταμεία. 
Γι'αυτό πρέπει να ζητηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να προσατέψει η Γερμανία τη ζωή του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου