Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ! ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ!




















Θρήνος! Είναι η μόνο λέξη που μπορεί να περιγράψει τα..



συναισθήματα της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί επιβεβαιώθηκαν: Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είναι νεκρός.

Το protothema.gr, επικοινώνησε με τον θείο του Γιώργο, ο οποίος έχει σπεύσει εκεί στο σημείο η είδηση επιβεβαιώθηκε δυστυχώς. «Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός» ήταν τα λόγια του κ. Γιώργου Βιδιαδάκη, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο Κρητικός άντρας, όπως λέει, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη πριν λίγη ώρα και ενώ βρισκόταν από χθες στα Ιωάννινα, προκειμένου να συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενώ περίμενε κάτι από τις έρευνες.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δυστυχώς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα ενημερωνόταν για μία τόσο φρικτή εξέλιξη. Το πτώμα του Βαγγέλη βρέθηκε κοντά σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, όχι πολλά μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου