Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ...

Έχουμε ζητήσει από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού να δώσει στη δημοσιότητα όποια στοιχεία έχει για τη φτώχεια στον Χολαργό και στου Παπάγου. Δυστυχώς, δεν έχουμε λάβει κανένα τέτοιο στοιχείο. Ωστόσο, οι...


πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η φτώχεια στον Χολαργό αυξάνει συνεχώς. Ήδη, από το φιλανθρωπικό σωματείο "Σήμαντρο" το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού περνούν και παραλαμβάνουν συσσίτιο καθημερινά 80 συνάνθρωποί μας. Και πρόκειται για επίσημα καταγεγραμμένους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για ένα πιάτο φαί και τους το χορηγεί το "Σήμαντρο"!

7 σχόλια:

  1. Μακη μάθε να γράφεις.Μαθε λιγο γραμματική.....
    Ειναι ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ή ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΠΟΨΗ.
    ΑΝΤΕ.ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.(κάποιοι οχι όλοι.....υπάρχουν και οι αξιόλογοι αλλα δεν κατατασσεσε σε αυτούς).
    ΑΝΤΕ
    ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
    ΑΝΙΔΕΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε εξυπνάκια να μας μάθεις και γραμματική και πατριωτισμό. Αποκλείεις δηλ. το ενδεχόμενο του λάθους πάνω στη βιασύνη και τον μη επανέλεγχο του όσα χτυπήθηκαν στο πληκτρολόγιο; Τον λεγόμενο "δαίμονα του τυπογαφείου" τον ξέρεις; Αν όχι, τότε έλα να δούμε τις παπαριές τις δικές σου: Εσύ σε ποια κατηγορία "κατατάσσεσαι" και όχι "κατατάσσεσε" όπως το γράφεις: Στους γκά-γκα σίγουρα αλλά και στους κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Τόσο άσχετος είσαι. "ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΠΟΨΗ"! Τι είναι αυτό το "εξέφρασε" ρε; Ελληνικούρες! Ξέρεις και Γραμματική! Άντε ρε χάσου γελοίε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΑΚΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !

      Διαγραφή
    2. Πεστα ρε βραχιολιδη συνηγορε του δημοτη......γλυφτρονη της χρυσης αυγης....

      Διαγραφή
  3. Ρε μακη ποιος σου ειπε οτι εγω ξέρω Ελληνικά?
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουδείς ασχολήθηκε ή ασχολείται στο δήμο με θέματα πρόνοιας κι ας υπάρχει,από το 2013,ξεχωριστή αντιδημαρχία.Η Κούτρα μόνο έκανε έργο και μάλιστα σε εποχή που ακόμη δεν είχε αρχίσει η κρίση.Οι αρμόδιοι περιορίζονται στο να ζητούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο όταν οργανώνουν εκδηλώσεις.Η σημερινή αρμόδια αντιδήμαρχος φωτογραφήθηκε,τα χριστούγεννα,μαζί με τα μέλη της διοίκησης του δήμου μοιράζοντας τρόφιμα σε άπορους δημότες,εκμεταλλευόμενη έτσι την ανθρώπινη δυστυχία σε ένα χώρο,όπως το δημαρχείο,όπου προγραμμάτισε την φιλανθρωπική της δράση με τρόπο που όλοι μάθαμε ποιός έλαβε βοήθεια.Το κοινωνικό φροντιστήριο οδηγεί σε διακρίσεις τις ευαίσθητες ψυχές των νέων και η "κουζίνα για όλους" πουλάει πάμφθηνα αλλά δεν ξέρουμε αν και πόσες μερίδες δίνει δωρεάν( δεν είναι υποχρεωμένη,έλαβε όμως από τον δήμο ένα τεράστιο πελατολόγιο).Τα δωρεάνεισιτήρια του φεστιβάλ άγνωστο με ποιά κριτήρια μοιράζονται ενώ στο ΚΑΠΗ και στους παιδικούς σταθμούς δεν είναι γνωστό να γίνονται εκπτώσεις ή παρέχεται απαλλαγή από τα τροφεία.Ο δήμος λειτουργεί σύμφωνα με το παλιό πρότυπο πριν την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΔΗΘΕΝ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ,ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΘΟΠΡΕΠΙΣΜΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΡΑ ,ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ "ΔΗΘΕΝ" ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ,ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΙΑΓΙΑΔΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΦΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΟ "ΠΡΟΣΙΤΟ" ΒΟΡΕΙΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜ ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ , Μ,ΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ,ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ;

    ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ ;
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ,ΑΙΓΑΛΕΩ Ή ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΑ ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ;

    ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ , ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ , ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΚΙΝΟ ,ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΩΝ "ΔΗΘΕΝ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ,ΟΠΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ .

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ;

    ΕΔΩ ,ΕΙΜΑΣΤΕ MONTPELLIER , ΓΕΝΕΥΗ ,ΖΥΡΙΧΗ, ΚΙΤΣΜΠΕΧΕΛ ~

    ΕΔΩ ΑΓΟΡΑΖΕΣ 170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ 400.000 ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 200.000 !!!!

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή