Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ν' ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ! ΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ...

Η ανάρτηση από το edokaitoradikaiosi.blogspot.gr που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου, ίσως τότε ήταν προφητική, σήμερα όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να αποδειχθεί αληθινή. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ή των φονιάδων του Γιακουμάκη, πρέπει να επικεντρωθούν στη σχολή όπου φοιτούσε και στους άγριους ξυλοδαρμούς τους οποίους δεχόταν. 
Δείτε τι έγραφε το edokaitoradikaiosi.blogspot.gr:


To πραγματικό αίτιο που εξαφανίστηκε ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν ότι οι...
κου@@@@μαγκες Κρητικοί και άλλοι συμφοιτητές του που ήταν και από άλλες πόλεις της Ελλάδος τον πείραζαν, τον κακοποίησαν σωματικά και ψυχολογικά, τον πρόσβαλαν για να κάνουν πλάκα, χαβαλέ και να βγάλουν τα κόμπλεξ και απωθημένα τους! Όλα αυτά τα αίσχη γινόντουσαν εντός και εκτός της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων! Αυτά όλα τα αίσχη δεν είναι τυχαία που έγιναν εις βάρος του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που ίσως είναι και κατευθυνόμενα από κάποιον κουραδόμαγκα ή από κάποιους κου@@@@μαγκες που μπορεί να είναι πολιτικό πρόσωπο ή πρόσωπα που κινούν τα νήματα παντού και ελέγχουν πολλούς τομείς της ελληνικής κοινωνίας. 

Άλλωστε σε όλα τα σχολεία και σε όλα τα τριτοβάθμια ιδρύματα, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας υπάρχουν πολλοί κου@@@@μαγκες που κάνουν αίσχη εις βάρος άλλων ανθρώπων για να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο, κομπλεξικό και στερημένο εγώ τους που προέρχονται από οικογένειες κατωτέρας στάθμης που ψηφίζουν αυτά τα μνημονιακά συστημικά πολιτικά αποκόμματα κυρίως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια!


Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό είναι το πραγματικό αίτιο για την εξαφάνιση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που δεν ξέρει κανείς αν είναι ζωντανός ή πεθαμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου