Σελίδες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ!

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός...

Ο θείος του φοιτητή που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε σε ρεπόρτερ ότι η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ανήκει στον άτυχο ανιψιό του.
Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που είναι κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά και στη Γαλακτοκομική Σχολή στην οποία φοιτούσε ο 20χρονος από το Ρέθυμνο.
Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου και ακολούθησε τεράστια κινητοποίηση, χωρίς όμως να αποδώσει καρπούς. Η σορός εντοπίστηκε περίπου στις 8 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή.
Ο κάτοικος της περιοχής που την εντόπισε ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.
«Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός», ήταν τα λόγια του κ. Γιώργου Βιδιαδάκη, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς. 
Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης καθώς δίπλα στο πτώμα βρέθηκε και ένα μαχαίρι όπου κια θα ερευνηθεί εάν σχετίζεται σε την υπόθεση ή όχι.
defencenet.gr  

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας αυτόχειρας ποτέ δεν ψάχνει μια βαλτόδη περιοχή για να αυτοκτονήσει
    και μην προσπαθούν να κουκουλώσουν φανερά πράγματα, κατόπιν εορτής
    τρέχουν όλοι οι ανεύθυνοι και υπεύθηνει να βγάλουν τα συμπεράσματα,
    υπάρχουν τα κίνητρα, ενδεχομένως να δολοφονήθηκε σε άλλο μέρος και τον
    μετέφεραν στο σημείο αυτό! η αστυνομία έπρεπε ήδη να έχει ψάξει για DNA σε όλα
    τα ΙΧ αμάξια των υπόπτων, η ερώτηση μου είναι το έχουν κάνει; αν όχι η διοίκηση
    να παραιτηθεί αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή