Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ: "ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΠΡΩΤΟ"!

Με αφορμή την παρέμβαση-διαμαρτυρία της  Λαϊκής Συσπείρωσης και του Γιώργου Ρεμούνδου για τις 8.500 σχολικές καθαρίστριες που ετοιμάζονται να απολύσουνεμφανίστηκαν σχόλια καταγγελτικά για το ΚΚΕ ότι δεν κοιτάζει την...καμπούρα του, μια και έχει αφήσει...


απλήρωτους εργαζομένους, τους οποίους και απέλυσε και δήθεν κίπτεται για τα δικαιώματα της εργατιάς. 
Διαβάστε ένα σχόλιο το οποίο βεβαίως μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη διότι δεν είναι επώνυμο, ωστόσο επειδή για το θέμα που θίγει, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ντόρος , το δημοσιεύουμε:
"Δούλευα πολλά χρόνια στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ και με απέλυσαν πριν από ένα χρόνο περίπου χωρίς να μου πληρώσουν μισθούς 18 μηνών και χωρίς να με αποζημιώσουν Τα τελευταία 3 χρόνια δεν μου έβαζαν ούτε τα ένσημα και όσες φορές διαμαρτυρήθηκα με απειλούσαν με απόλυση . Έχουν απολύσει περισσότερους από 400 εργαζόμενους από το ΚΚΕ [ Τυποεκδοτική, Ριζοσπάστης , 902, Σύγχρονη Εποχή κλπ] χωρίς αποζημιώσεις , χωρίς να πληρώσουν μισθούς τα δύο τελευταία χρόνια και χωρίς ένσημα και ασφάλεια . Άγρια εκμετάλλευση και καθεστώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επικρατούσε παντού . Θέλουμε Τα λεφτά μας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ . ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ".

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τα δικαιώματα των εργαζομένων . Ήταν και είναι ένα κόμμα που στήριξε όλες τις δεξιές κυβερνήσεις με αντάλαγμα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω επιδοτήσεων από την εποχή Μητσοτάκη και την συγκυβέρνηση με την δεξιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κόμμα βρωμάει από παντού και δεν πρασφέρει τίποτα στην Πατρίδα μας . Είναι όλοι τους ανθέλληνες και τα αρπάζουν από το Δημόσιο χωρίς να δουλεύουν . Όσοι δούλεψαν στη κατασκευή του ΠΑΛΑΤΙΟΥ του ΚΚΕ στον Περισσό και στις επιχειρήσεις του κατάλαβαν αργά πόσο εκμεταλευτές και βρώμικοι εργοδότες είναι οι κομμουνιστές . Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Βραχιολίδι δεν έπρεπε να αποσύρεις το σχόλιο για τον Ρεμούνδο . Εγώ δεν πρόλαβα να το διαβάσω αλλά μου είπαν ότι ήταν καταπληκτικό .. Εάν θέλεις να το δημοσιεύσεις ξανά χωρίς κάποιες λέξεις για να μάθουμε όλοι τον βρώμικο ρόλο του ΚΚΕ στην Μακεδονία , στην Κύπρο και στην Μικρά Ασία Εάν θέλεις να είσαι εντάξει δημοσίευσε το χωρίς τις επίμαχες λέξεις . Όλοι γνωρίζουμε τον βρώμικο και προδοτικό ρόλο του ΚΚΕ εις βάρος της Ελλάδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή